PUTIN POSLAO KIMU KUTIJU NAJVEĆIH TAJNI??? U celom svetu se ŠAPUĆE o ovom događaju, šta je istina?
Foto: Printscreen/youtube

VREDAN POKLON

PUTIN POSLAO KIMU KUTIJU NAJVEĆIH TAJNI??? U celom svetu se ŠAPUĆE o ovom događaju, šta je istina?

Ruski mediji su objavili snimak sastanka na kome se jasno vide dva političara kako šetaju hodnikom, a Lavrov posebno ističe jednu malu kutiju

Objavljeno:

Četvrtak je obeležio sastanak velikog vođe Severne Koreje Kim Džong Un i ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova. Ali posebno je zanimljiv jedan ruski poklon Severnoj Koreji.

Kako piše Biznis Insajder, ruski mediji su objavili snimak sastanka na kome se jasno vide dva političara kako šetaju hodnikom, a Lavrov posebno ističe jednu malu kutiju. Na snimku se vidi da je kutija ukrašena slikom ruskog plemstva u lovu kroz šumu na konjima. "Ovde možeš sakriti tajne", kazao je Lavrov Kimu dok mu je pružao ključ.

I dok se Severna Koreja i SAD spremaju za istorijski sastanak njihovih vođa, Severna Koreja i dalje izaziva zabrinutost kod Amerikanaca. Naročito ih brine korejsko "skrivanje tajni" poput njihovog nuklearnog programa.

Lavrov je navodno izrazio podršku severnokoreskim planovima za denuklearizaciju poluostrva, a priča se i da je pozvao Kima na sastanak s Vladimirom Putinom u Moskvi.

Kim se sprema za sastanak s Donaldom Trampom u Singapuru 12. juna ali pitanje je i dalje da li će američki predsednik ipak pristati na sastanak nakon što ga je već otkazao. BONUS VIDEO: Branislav Lečić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.