PRVA DAMA SAD SE KONAČNO POJAVILA: Melanija Tramp viđena nakon 19 dana skrivanja (FOTO)
Foto: Fonet

POBILA TEORIJE ZAVERE

PRVA DAMA SAD SE KONAČNO POJAVILA: Melanija Tramp viđena nakon 19 dana skrivanja (FOTO)

Politiko je objavio nekoliko teorija zavere o njenom nestanku

Objavljeno:

Prva dama SAD, Melanija Tramp, primećena je u sredu popodne u Zapadnom krilu Bele kuće, ali s obzirom na nedostatak dokaza, verovatno će teorija zavere o njenom nestanku nastaviti da intrigira svetsku javnost.

Reporter CNBC-a iz Bele kuće Imon Džejvers tvrdi da je ugledao Melaniju Tramp sa svojim saradnicima dan ranije. On, međutim nije ponudio nikakve druge detalje ili sliku kao dokaz.

Poslednji put u javnosti viđena je kad je sa svojim suprugom, predsednikom Donaldom Trampom, dočekala trojicu američkih talaca iz Severne Koreje rano ujutro 10. maja. Četiri dana kasnije primljena je u Nacionalni vojni medicinski centar Volter Rid zbog operacije bubrega.

Politiko je objavio nekoliko teorija zavere o njenom nestanku: Od toga da se vratila u Njujork, sarađuje sa specijalnim advokatom Robertom Milerom, do toga da živi kod bračnog para Obama ili radi na knjizi.

Melanija Tramp se sastaje sa svojim saradnicima, saopštila je njena kancelarija, prenosi Dejli Mejl. "Imala je nekoliko sastanaka sa osobljem i nastaviće da radi i ove nedelje. Fokusirana je na obaveze, takođe i na planiranje dugoročnih događaja kao što je kongresni piknik i proslava 4. jula", rekao je njen portparol Stefani Grišam, ali nije otkrila indikacije kada će se Melanija možda opet pojaviti u javnosti.

Bonus video Mirjana Karanović otkriva tajnu svog dobrog izgleda u sedmoj deceniji: Iznenadićete se kada čujete koliko glumica vežba

(Espreos.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.