Izbacuje sliku svoje dece u zagrljaju, dok njen otac istu OTIMA MAJKAMA: Ćerka Donalda Trampa je ovog puta preterala i svi je zbog toga osuđuju(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ivankatrump

bezobzirno

Izbacuje sliku svoje dece u zagrljaju, dok njen otac istu OTIMA MAJKAMA: Ćerka Donalda Trampa je ovog puta preterala i svi je zbog toga osuđuju(FOTO)

Objavila sliku kako grli svog sina u trenutku kada je najmanje trebalo

Objavljeno: 10:24h

Ivanka Trump, ćerka predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, oštro je kritikovana na društvenim mrežama, jer je objavila sliku kako grli svog sina u trenutku kad je Trampova administracija donela odluku da razdvoji decu od roditelja koji ilegalno pokušavaju preći granicu, piše Mirror.

My ♥️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

“Nije li najbolji osećaj stisnuti se uz svoju decu, tačno znajući gde su – sigurni u tvojim rukama? To je najbolji osećaj. Zar ne, Ivanka?”, komentarisao je ironično komičar Patton Oswalt.

- Ti si majka. Zamisli da ti neko u uniformi odvede dete i da ga nikad više ne vidiš. To se događa zahvaljujući tvom ocu. Učini nešto - komentarisali su na društvenim mrežama.

- Ovo je toliko bezobzirno, pogotovo zato što decu uzimaju roditeljima zbog barbarske politike koju podržava Ivanka Tramp - bili su samo neki od ljutitih komentara.

Bela kuća na udaru je kritika nakon što se pojavio podatak da se uopšte ne zna gde je završilo 1.500 imigrantske dece.

Ranije ovog meseca tužilac Jeff Sessions poručio je imigrantima da ne dovode decu ilegalno u zemlju ako ne žele da ih razdvajaju od njih.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Koga čekate?

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.