BRUTALNO UBISTVO U MIRNOM KOMŠILUKU: Majka pronađena mrtva sa ĆERKOM, a njena poslednja FEJSBUK OBJAVA slama srca! (FOTO)
Foto: Facebook printscreen

HOROR U BRITANIJI

BRUTALNO UBISTVO U MIRNOM KOMŠILUKU: Majka pronađena mrtva sa ĆERKOM, a njena poslednja FEJSBUK OBJAVA slama srca! (FOTO)

Ubistvo organizatorke venčanja i njenog deteta otkriveno je u ponedjeljak 28. maja u četiri sata i 50 minuta

Objavljeno:

Laura Mortimer ( 31) i njena ćerka El (11) brutalno su ubijene u britanskom gradu Gločester.

Ubistvo organizatorke venčanja i njenog deteta otkriveno je u ponedjeljak 28. maja u četiri sata i 50 minuta nakon što su susedi čuli glasan prasak iz smjra kuće gde su živele žrtve.

U ovom trenutku nije poznato je li Mortimerino dvoje mlađe dece bilo u kući kada su Laura i njena ćerka El ubijene.

- Probudila sam se u 4:30 kada sam čula glasan prasak. Nisam mu pridala puno pažnje jer se u ulici Dekster vej odvijaju građevinski radovi. Bilo je puno glasnih prasaka, međutim ovaj je bio samostalan. Ostala sam budna još jedno dva sata i tokom tog perioda nisam čula nijedan drugi prasak. Ali, šokiralo me kada je policija stigla. Ovde su svi vrlo uljudni. Nisam ovo očekivala - rekla je 23-godišnja Ejpril Mekmilan koja živi u istoj ulici kao i Mortimerovi.

Dok policija istražuje što se u noći s nedelje na ponedjeljak dogodilo u Gločesteru, otkriveno je da je Laura Mortimer svega četiri dana pre smrti na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju svoje ćerke El kako se kasno po noći šminka ispred velikog ogledala.

- Idem da joj poželim laku noć, a ona se šminka. Takva princeza! - napisala je Mortimer uz fotografiju.

Laurin otac Ričard Mortimer (57) rekao je da ne može da shvati zašto bi neko hteo da ubije njegovu ćerku.

- Nije mi još sve jasno. Ne znam puno o tome što se dogodilo. Laura je bila divna, vodila je svoju firmu, firmu za organizaciju venčanja "Slatki počeci". El je upravo krenula u školu. Prelepa devojčica. Ne znam zašto bi neko to uradio - rekao je.

Prema navodima medija, Laura Mortimer je bila udata za Krisa Buna(28) i sa njim je imala dvoje djece. Elin otac nije Bun. Policija je zbog povezanosti s dvostrukim ubistvom uhapsila 28-godišnjeg muškarca.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.