POSTAVILA JE POLICAJCU JEDNO PITANJE, A ONDA JE KRENUO UŽAS: Oborili su je na zemlju i udarali je u glavu! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen

nasilno hapšenje

POSTAVILA JE POLICAJCU JEDNO PITANJE, A ONDA JE KRENUO UŽAS: Oborili su je na zemlju i udarali je u glavu! (VIDEO)

SAD su šokirane nakon ove brutalnosti policije

Objavljeno:

Nasilno hapšenje jedne žene, koje je zabeleženo kamerom, šokiralo je SAD.

Emili Vajnman (20) je uživala u produženom vikendu u ponedjeljak na plaži sa svojim dečkom i detetom, kada je došla u sukob sa službenim licem.

Ona je kasnije uhapšena zbog napada na policajca, pljubanja policajca, ometanja javnog reda i mira i posedovanja alkohola jer ima manje od 21 godinu.

Sve je počelo, navodi Vajnman u svojoj Fejsbuk objavi koja je kasnije obrisana ili označena privatnom, kad je policija došla na plažu da proveri ima li maloljtnika (u SAD-u je osoba punoletna tek sa 21 godinu) koji piju alkohol.

Vajnmanj je imala neotvoreno pivo, kaže. Nakon što su joj prišli i dali alkotest koji je prošla, kaže da ih je pitala da li imaju preča posla nego što zaustavljaju ljude zbog pića. Tada su stvari pošle po zlu.

Kako prenosi "Njuzvik", policajac je zatražio njenu identifikaciju, a nakon što je to odbila, rekao joj je da je uhapšena.

- Rekao mi je da me će me uhapsiti i krenuo je prema meni da mi stavi lisice. Ja sam se oprezno odmicala od njega (licem prema njemu) i dozivala oca mog deteta (on se igrao u okeanu s našom ćerkom za to vreme) - napisala je ova devojka.

- Spotakla sam se i policajac me prikovao za tlo i zabio mi glavu u pesak. U tom trenutku mi se pomračilo i borila sam se na bilo koji način koji sam mogla, pokušavajući da ustanem i da ga odgurnem od sebe. Tada me uhvatio u polugu svojom rukom oko mog vrata, počeo me udarati po glavi i onda me opet uhvatio u polugu, ali ovaj put me je davio, borila sam se za vazduh - opisala je svoje mučno iskustvo.

Poslednji deo ovog incidenta snimljen je telefonom a na njemu se može videti kako policajac drži Vajnman prikovanu za tlo i potom je udara zatvorenom šakom po zadnjem delu glave, dok je drugi policajac drži za noge.

Takođe se može čuti kako devojka, koja se bezuspešno opire, viče:

- Nije vam dozvoljeno da me tako udarate i davite!

Dok joj stavljaju lisice, govori:

- Nisam učinila ništa loše!

Policijski šef odeljenja u Vajldvudu Robert Regalbuto komentarisao je incident u izjavi u kojoj je nazvao video alarmantim, ali i naglasio da ne želi brzati sa zaključcima dok se ne sprovede istraga.

- Istraga unutrašnje kontrole odmah je započeta o ovom slučaju, a umešani policajci su premešteni na administrativne dužnosti do rezultata pune i temeljne istrage - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.