MOJ SIN ĆE SE PREDATI I OBJASNITI SVE: Oglasio se otac osumnjičenog Crnogorca za ubistvo Ukrajinke!
Foto: Printscreen/Facebook

EVO ŠTA KAŽE

MOJ SIN ĆE SE PREDATI I OBJASNITI SVE: Oglasio se otac osumnjičenog Crnogorca za ubistvo Ukrajinke!

Policija je oko 20 sati, u stanu Lašmanove u Dobroti, pronašla beživotno telo Anastasije Lašmanove

Objavljeno:

Kotoranin A. S. za kojim policija traga zbog ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove (30), uskoro će se predati tužilaštvu.

Ovo je crnogorskim "Vijestima" potvrdio advokat Zoran Piperović, kojeg je otac osumnjičenog, Zoran, kontaktirao u nameri da ga angažuje kao pravnog zastupnika.

- Mene je kontaktirala porodica Stanović, u nameri da me angažuje ukoliko bude pokrenut postupak protiv njihovog sina, a tiče se ubistva ukrajinske državljanke. Konkretno, razgovarao sam sa njegovim ocem, koji mi je kazao da on još ne zna gde mu se nalazi sin, da pokušava uz pomoć rođaka da sa njim kontaktira, da se nada da će u dogledno vreme u tome i uspeti da će se, ukoliko tužilaštvo pokrene postupak, njegov sin, prijaviti dežurnom tužiocu - rekao je Piperović.

Advokat je istakao da je pitao Zorana Stanovića da li sa sigurnošću u dogledno vreme može predati sina tužilaštvu uz komentar da je to interes i postupka i njegovog sina.

- Rekao je da se nada i da želi što pre da stupi u kontakt sa njim, da bi i on kao roditelj saznao šta se stvarno dogodilo.

Odgovarajući "Vijestima", advokat Piperović kazao je da mu je Zoran Stanović rekao da sa svojim sinom nije kontaktirao od petka 11. maja.

Te noći, policija je oko 20 sati, u stanu Lašmanove u Dobroti, pronašla beživotno telo Anastasije Lašmanove.

Bonus video:

PRETUKAO RADNICU, PA OPLJAČKAO PRODAVNICU! Snimak krađe iz Kragujevca šokirao Srbiju

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.