PRONAĐENA MRTVA SEDMOGODIŠNJA DEVOJČICA: Igrala se bezbrižno u dvorištu, a sutradan su joj telo našli u kontejneru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

HOROR

PRONAĐENA MRTVA SEDMOGODIŠNJA DEVOJČICA: Igrala se bezbrižno u dvorištu, a sutradan su joj telo našli u kontejneru! (VIDEO)

Sumnja se da je monstrum koji je ubio malenu iz bliskog porodičnog okruženja

Objavljeno:

Sedmogodišnja devojčica Hadiša koja je nestala u petak pronađena je mrtva u kontejneru u bečkoj opštini Debling.

Jeziv prizor otkrili su đubretari u subotu ujutro kada su došli da pokuše đubre. U jednom od crnih kontejnera ugledali su beživotno telo devojčice umotano u najlon kesu. Devojčica je preklana i bačen, ali je utvrđeno da nije bila seksualno zlostavljana.

Porodica žrtva je poreklom iz Čečenije. Da podsetimo Hadiša se u petak popodne igrala u dvorištu zgrade i sa njom je bio i njen stariji brat. U jednom trenutku nepažnje ona mu je nestala iz vida. Međutim, kako se nije vratila, krenuo je da je traži po naselju.

Čitava porodica je tražila do 23 sata uveče nadajući se da će je pronaći, ali uzalud. Kada se devojčica do 23 sata nije vratila kući porodica je alarmirala policiju. Međutim sutradan oko 8 sati radnici gradske čistoće su zatekli jeziv prizor. U jednom od kontejnera ležalo je mrtva Hadiša. Policija je utvrdila da je ubijena ubodima nožem u vrat.

Uspaničeni stanari iz straha od ubice koji je još na slobodi ne puštaju decu samu na ulicu i igrališta. Policija je u potragu za ubicom uključila i pse tragače, a sumnja se da je monstrum koji je ubio malenu iz bliskog porodičnog okruženja i navodno se steže obruč oko njega.

Bonus video:

NOVI EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ ŠILEROVE: Ovaj automobil su Zemunci koristili za likvidacije, a u tajnim prostorijama su krili otete ljude!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.