CICE UBICE: Tajlanđanke UBILE i ISKASAPILE telo svoje koleginice, a onda se slikale s policajcima u zatvoru! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

HOROR

CICE UBICE: Tajlanđanke UBILE i ISKASAPILE telo svoje koleginice, a onda se slikale s policajcima u zatvoru! (FOTO)

Nonvangčai i Ratčada su zadavile Klinđui koja se bavila prostitucijom nakon što su se posvađale

Objavljeno:

Tri Tajlanđanke koje su ubile svoju kolegenicu iz karaoke bara nakon čega su iskasapile njeno telo, zajedno su osuđene na 127 godina zatvora.

Prejanuč Nonvangčai, Apivan Satajabundit i Kavita Ratčada, prozvane su "cicama ubicama", nakon što su ubile Varisara Klinđui (23), prošlog maja na Tajlandu.

Nonvangčai i Ratčada su zadavile Klinđui koja se bavila prostitucijom nakon što su se posvađale, a onda su pozvale Apivan i još jednu prijateljicu kako bi iskasapili telo i sahranili delove u plitkom grobu.

Kako piše "Dejli mejl", policija ih je brzo povezala sa ubistvom, a trio je pobegao u obližnji Laos gde su probale da se zaposle kao maserke. Sve tri su ubrzo uhapšene dok su kupovale odeću.

Dok su bile u pritvoru, na internetu su se pojavile fotografije na kojima se smeju, piše i slikaju selfije sa policajcima, koji su podlegli čarima lepotica ubica.

Nonvangčai i Ratčada su radile su istom baru kao i žrtva, gde su posetioci mogli da iznajme prostitutke na veče. Međutim, Klinđui je prijavila momka od Nonvangčai policiji zbog prodaje droge.

Namamile su žrtvu u iznajmljeni automobil i rekle joj da hoće da pričaju o ponudi za posao. Zatim su je zadavile a njeno telo raskomadale.

Ženska banda juče je osuđena na ukupno 127 godina zatvora zbog svirepog ubistva, dok je u medijima Nonvangčai prozvana "azijskim kasapinom".

Bonus video:

HAOS NA AUTOKOMANDI: Tramvaj iskočio iz šina i pokosio automobile

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.