Manekenka (18) pronađena MRTVA u krevetu lekara (41): Mnogo je SUMNJIVIH detalja!
Manekenka Olja Langil pronađena mrtva, Foto: Printscreen/Facebook/Olya Langille

SKANDAL

Manekenka (18) pronađena MRTVA u krevetu lekara (41): Mnogo je SUMNJIVIH detalja!

Obdukcija je pokazala da su osim ekstazija i kokaina, u njenom organizmu pronađeni fentanil i Ksanaks

Objavljeno:

Mlada manekenka, 18-godišnja Ojla Langil , pronađena je mrtva u krevetu 41-godišnjeg lekara nakon što se predozirala ekstazijem i kokainom, objavila je policija.

Telo mlade žene otkriveno je u Fort Loderdejlu na Floridi, u stanu Navala Parikha, inače lekara hitne pomoći. Obdukcija je pokazala da su osim ekstazija i kokaina, u njenom organizmu pronađeni fentanil i Ksanaks. Prema izveštaju policije, razlog smrti je nenamerno predoziranje, piše Daily Mail.

'Čuo je da hrče'

Lekar u čijem stanu je pronađeno telo rekao je policiji da je s Ojlom imao seksualni odnos nakon što su se upoznali u sportskom baru Blondies krajem marta. Popili su nekoliko pića i zaputili se u njegov stan, gde su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i stupili u dobrovoljni seksualni odnos', prenosi NBC Miami.

Parikh je policiji rekao da je nakon toga zaspao i kasnije se premestio na kauč u dnevnoj sobi. Lekar je izjavio da je oko 3.00 ujutro čuo tinejdžerku kako hrče. Kada se probudio u 9.00 ujutro pronašao ju je bez svesti i pozvao 911.

Policijski službenik na mestu nesreće je pronašao male kese, u kojima su se, prema njegovoj proceni, nalazili kokain ili heroin. Osim toga, na noćnom ormariću u spavaćoj sobi pronašao je nargilu.

Iako policije smatra da nema razloga za sumnju da je smrt mlade žene bila nasilna, njena porodica i prijatelji nisu tako sigurni u to. U objavi na fejsbuk profilu preminule stoji molba svima koji su bili u kontaktu s Ojlom da se jave porodici.

Porodica sumnja u zaključke istrage

- Takozvani dobrovoljni seksualni odnos nije bio dobrovoljan i molimo da nam se javi bilo ko ko ima poruke u kojima ona traži pomoć ili ima bilo kakvu drugu informaciju. Kao i bilo ko drugi ko je te noći bio na zabavi. Hvala - piše u postu.

Prijateljica njene majke Lesli Makson kaže da je čudno da je Ojla preminula u stanu lekara.

- On je bio odgovoran za to da se brine o njoj i vodi računa da je sve u redu - kazala je.

Lekar se nakon incidenta vratio na posao u bolnicu "Brauard Helt Nort". Nakon što je policija obavestila upravu bolnice o tome šta se dogodilo, bolnica je dogovorila zamenu pacijentima dr. Parikha.

-Ovakve optužbe shvatamo vrlo ozbiljno, stoga smo organizovali alternativnu zamenu za njegove pacijente dok se ne završi istraga, poručili su u saopštenju.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.