SILOVALI JE PA UBILI I RASKOMADALI TELO: Sahranjena devojka koju su MIGRANTI zverski ubili!
Devojku su ubili migranti, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS!

SILOVALI JE PA UBILI I RASKOMADALI TELO: Sahranjena devojka koju su MIGRANTI zverski ubili!

Žrtva nigerijske mafije

Objavljeno: 20:42h

Pogreb devojke čije se grozno ubistvo pripisuje migrantima i duboko je potreslo italijansku izbornu kampanju, održan je u subotu u Rimu.

Iza belog kovčega prekrivenog cvećem, stotine bližnjih i prijatelja bili su na ispraćaju Pamele Mastropietro, ubijene u svojoj osamnaestoj godini, nedugo nakon što je izašla iz centra za odvikavanje od droge.

Trojica Nigerijaca, među kojima je barem jedan narkodiler koji se sumnjiči da ju je i silovao, u pritvoru su pod sumnjom da su ubili tu devojku 30. januara i zatim razrezali njeno telo i ostavili ga u dva kovčega uz put.

Među brojnim vencima belog cveća, na trakama jednoga pisalo je "Traini Luca". Taj pobornik krajnje desnice nije poznavao žrtvu, ali je želeo osvetiti pa se kretao 4. marta središtem Maserate i pucao na Afrikance, povredivši najmanje šest osoba.

Suđenje mu počinje u sredu. Jezivo ubistvo i rasističke osvete mesec dana pre parlamentarnih izbora potresli su Italiju i upozorili na duboke napetosti zbog migranata u toj zemlji, na čije je obale poslednjih godina stiglo više stotina hiljada ljudi.

U Maserati su neofašistički aktivisti u petak preimenovali ulicu u kojoj je devojka ubijena u "Ulicu Pamele Mastropietro, žrtve nigerijske mafije".

Bonus video:

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠOKANTNU ISPOVEST RADOMIRA OTROVANOG KAFOM KOJA LEDI KRV: Rakijicu ne hvala, ali rekao sam kafa može! Onda je nastao pakao, a ona je samo stajala i ćutke gledala!

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.