Dva Srbina ušla u bečki kafić i pokušali su da budu duhoviti: Druga dva Srbina i Makedonac su ih brutalni isprebijali zbog toga!
Tuča, ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

Priznajemo, nismo iznenađeni

Dva Srbina ušla u bečki kafić i pokušali su da budu duhoviti: Druga dva Srbina i Makedonac su ih brutalni isprebijali zbog toga!

Incident se dogodio u četvrtak u zoru, kada su dva 29-godišnja Srbina ušla u kafić, u kojem su, sticajem okolnosti, bili samo muškarci

Objavljeno:

Incident se dogodio u Beču, u jednom kafiću, a učesnici su bili Srbi koji su se međusobno potukli, a razlog je bio komentar jednog od njih na ulazu.

Incident se dogodio u četvrtak u zoru, kada su dva 29-godišnja Srbina ušla u kafić, u kojem su, sticajem okolnosti, bili samo muškarci.

Na to se jedan od njih našalio, ali pitanje "Da li je to pe****** žurka", nije se dopalo trojici gostiju - dvojici Srba i jednom Makedoncu.

Oni su, bez ikakve najave, počeli da biju "šaljivdžiju" i njegovog prijatelja. U tom napadu na nove goste jedan učesnik je koristio i metalnu šipku.

Pošto su napadnuti uspeli da pobegnu iz lokala, pozvali su policiju.

Kada su čuvari reda ušli u navodno zatvoreni lokal, osumnjičeni, kao i drugi gosti, pokušali su da pobegnu, ali su sva tri napadača ipak privedena.

"Šaljivdžije" su pretrpeli teže povrede - prelom ruke, potres mozga, brojne hematome

BONUS VIDEO: MASOVNA HAPŠENJA PO SRBIJI: Policija privodila zbog oružja i krađa, prijave protiv 11 maloletnika

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.