DA LI JE TRAMP U STVARI GENIJE? Ako vam je smešna ta ideja, pogledajte šta je pričao 1999. godine o Severnoj Koreji! (VIDEO)
Donald Tramp pre 19 godina, Foto: Twitter printscreen

pre skoro 20 godina

DA LI JE TRAMP U STVARI GENIJE? Ako vam je smešna ta ideja, pogledajte šta je pričao 1999. godine o Severnoj Koreji! (VIDEO)

Sve je predvideo...

Objavljeno:

Donald Tramp, predsednik SAD, nedavno je nominovan za Nobelovu nagradu za mir zbog učešća u istorijskom izmirenju dve Koreje.

Trampa mnogi optužuju da je "neznalica" kada se radi o međunarodnim odnosima, ali njegovi raniji intervjui upravo o pitanju Severne Koreje pokazuju suprotno.

U intervjuu iz 1999. godine, kada Tramp nije ni sanjao da će postati predsednik, uspeo da dosta precizno predvidi buduće probleme sa Severnom Korejom, kao i moguće rešenje.

- Ovo je narod koji će za dve, tri godine imati nuklearno oružje, kojim će pretiti svetu, a posebno SAD. Možemo da pričamo o ekonomiji, o društvenoj bezbednosti, ali najveći problem sveta je nuklearno naoružanje. A Severna Koreja iako deluje pomalo ludo, nije glupa, i razviće nuklearno oružje. A neće to raditi iz zabave, već sa dobrim razlogom.

Tramp je zatim napomenuo da je to tema "o kojoj se ne priča i sa kojom nijedan političar ne želi da se suoči.

Najzad, upozorio je da treba što pre da se počne sa pregovorima kako nuklearna bomba ne bi završila u Njujorku ili Vašingtonu.

Pogledajte:

BONUS VIIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.