UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Automobil se zabio u pešake u Vašingtonu, prolaznici spašavali pregažene ljude (VIDEO)
Automobil koji se zabio u pešake, Foto: Printscreen

DRAMA

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Automobil se zabio u pešake u Vašingtonu, prolaznici spašavali pregažene ljude (VIDEO)

Auto je pregazio četiri osobe, koje su zadobile kritične ozljede i prevezene su u bolnicu

Objavljeno:

Kamera iz parkiranog taksija snimila je stravičan trenutak u kojem se automobil u Vašingtonu zabio u pešake, a prolaznici su spašavali pregažene ljude.

Nakon što se automobil zabio u nekoliko pešaka u utorak u Vašingtonu, skupina prolaznika pojurila je prema njemu kako bi ga podigla i spasila pregažene žrtve, piše ABC Njuz.

Kamera iz taksija parkiranog u blizini snimila je nesreću, a video prikazuje srebrni Čevi Malibu kako se zabija u stub i pešake na pločniku.

Putnici su izašli iz automobila, a jedna žena je vrištala dok je proveravala je li s njenim sinom sve u redu. Dečak se nalazio na zadnjem sedištu. Snimak takođe prikazuje žrtve zarobljene ispod automobila, a čuje se njihov vrisak i pozivi u pomoć.

Desetak prolaznika potrčalo je prema autu kako bi ga podigli i spasili žrtve. Auto je pregazio četiri osobe, koje su zadobile kritične ozljede i prevezene su u bolnicu.

Žena koja je bila na mestu suvozača izjavila je:

- Trudna sam 6 meseci, pregazili smo ljude - dve žene su zapele ispod auta. Drago mi je da je tamo bilo dosta ljudi da ga podignu i spasu ih.

Nesreću je uzrokovao vozač kamioneta koji je oduzeo prednost automobilu dok je skretao, objavila je policija.

Bonus video SKAT TRAŽI DA SRBIJA PODRŽI ISTRAGU O ZABRANI HEMIJSKOG ORUŽJA: Evo šta je Vučić odgovorio na američki zahtev!

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.