BRIŽIT MAKRON OTKRILA KAKO MELANIJA ŽIVI U BELOJ KUĆI: Pa ovo je stvarno TUŽNO! (FOTO)
Brižit je otkrila sve što je videla u Vašingtonu, Foto: Fonet/Fonetap/AP

prva dama francuske

BRIŽIT MAKRON OTKRILA KAKO MELANIJA ŽIVI U BELOJ KUĆI: Pa ovo je stvarno TUŽNO! (FOTO)

Prema njenim rečima, Melanijin život je prilično ograničen

Objavljeno: 08:21h

Brižit Makron, prva dama Francuske, videla je u Beloj Kući, tokom nedavne posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Donaldu Trampu i njegovoj supruzi Melaniji, nešto što ju je prilično iznenadilo.

Naime, život u Beloj kući nije baš onako glamurozan kako se nekime čini. Brižit je videla kako izgleda život Melanije Trump, a zatim je sve ispričala novinarima Le Mondea.

Prema njenim rečima, Melanijin život je prilično ograničen, a to Brižit vidi kao razlog zbog kojeg je Slovenka tako hladna u javnosti.

- Prva dama ne može ništa. Ne može čak ni otvoriti prozor na Beloj kući. Ne može izaći napolje. Ona je mnogo ograničenija od mene. Ja svaki dan mogu izaći u Parizu - rekla je Brižit.

Dodala je da to nisu jedine restrikcije sa kojima se Melanija suočava. Trampova supruga ne sme da kaže ili uradi šta želi, jer je mediji seciraju do najsitnijih detalja.

- Privatno je ona draga, šarmantna, inteligenta, veoma otvorena i zapravo jako zabavna - rekla je Brižit novinarima.

Dodala je da imaju sličan smisao za humor, a osim toga mogle su da pričaju na francuskom, koji Melanija govori prilično dobro.

- Sve se proučava, preterano se proučava. Ona je osoba s jakom ličnošću, ali želi da to sakrije. Ona se često smeje, ali to ne pokazuje u javnosti, bar ne kao ja - dodala je Francuskinja.

Ono što je i sama doživela jest izvrtanje riječi.

- Moram biti veoma oprezna oko toga šta govorim. Imam utisak da je svaka reč jedna reč previše, stalno se suzdržavam. To je najteži deo, nikad nemate slobodnog vremena, nikad nemate trenutak u kojem ste potpuno mirni - zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.