Melanija nikad ne stavlja ruke u rukave kaputa, a sada je otkriveno i ZAŠTO! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp sa francuskim predsedničkim parom, Foto: EPA/Shawn Thew

STRATEŠKI POTEZ

Melanija nikad ne stavlja ruke u rukave kaputa, a sada je otkriveno i ZAŠTO! (FOTO)

Urednica italijanskog izdanja Voguea Franka Sozani jednom prilikom je napisala da plaštevi daju "misteriozan i magičan izgled"

Objavljeno: 17:22h

Melanija Tramp dočekala je francuski predsednički par noseći crnu verziju plašta marke Givenchy koji inače košta oko 2.500 evra. I to nije prvi put da je američka prva dama viđena u plaštu, ili u nekoj od verzija plašta, a Biznis Insajder piše da je taj modni odabir "briljantan strateški potez".

Naime, urednica italijanskog izdanja Voguea Franka Sozani jednom prilikom je napisala da plaštevi daju "misteriozan i magičan izgled". "Počevši od bajki u kojima zgodni princ dolazi na konju, odeven u plašt", napisala je Sozani pa mnogi misle da bi upravo to mogao da bude razlog zbog kojeg Melanija često nosi plašteve, ali i razlog zašto skoro nikad ne provuče ruke kroz rukave kaputa, već ga samo prebaci preko ramena.

Iako se dugo nagađalo da to radi kako bi izbegla dodir Donalda Trampa, odnosno kako on ne bi mogao da je uhvati za ruku, izgleda da Melaniji kaputi ipak najviše služe u estetske svrhe pa tako od kaputa pokušava da stvori privid plašta.

Sličnu stvar radi i Kim Kardašian, čini se iz istih motiva. Melanija (baš poput Kim) pokušava u javnosti ostaviti utisak glamurozne osobe, a upravo su plaštevi idealan modni komad za to.

Da joj je to uspelo potvrđuju i modne revije poznatih dizajnera s kolekcijama za ovu i sledeću godinu - većina njih u 2018. i 2019. godini vidi veliki povratak plašteva.

BONUS VIDEO: (VIDEO) MA, JOK, NIJE MNOGO ŠMINKE! Kad je krenula da je skida svi su se zabezeknuli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.