Za doček Makrona 500 pripadnika vojske SAD! TRAMP SE ZAHVALIO NA PODRŠCI ZA NAPAD SIRIJE!
Američki predsednik Donald Tramp dočekao je danas u Beloj kući predsednika Francuske Emanuela Makrona, Foto: Fonetap

tramp dočekao makrona

Za doček Makrona 500 pripadnika vojske SAD! TRAMP SE ZAHVALIO NA PODRŠCI ZA NAPAD SIRIJE!

Američki predsednik Donald Tramp svečano je dočekao francuskog predsednika Emanuela Makrona, tom prilikom mu se zahvalio za napad na Siriju

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija, obučena potpuno u belo, sa šeširom iste boje, dočekali su danas u Beloj kući predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit, a Tramp se odmah po dolasku gostiju "lično zahvalio" Makronu zbog "nedavne odlučne akcije" u Siriji, javlja "Si-En-En".

Američka televizija, koja uživo na sajtu prati Makronovu posetu Trampovoj predsedničkoj rezidenciji, naglašava da je i Makronova supruga odabrala belu odevnu kombinaciju.

Navodi se da je ovo prva državna poseta koju Tramp ugošćava u Beloj kući i da su pored predsednika i prve dame Makronove dočekali i potpredsednik SAD Majk Pens i šef Trampovog kabineta Džon Keli, čime su po oceni "Si-En-Ena" scenu ispred Bele kuće učinili grandioznom.

Tramp je pohvalio ulogu Francuske u odgovoru na hemijski napad u Siriji.

- Zajedno sa našim britanskim prijateljima, SAD i Francuska nedavno su preduzeli odlučnu akciju kao odgovor na to što je sirijski režim koristio hemijsko oružje. Želim da se lično zahvalim predsedniku Makronu, francuskoj vojsci i francuskom narodu na istrajnom partnerstvu. Bili su apsolutno neverovatni. Puno Vam hvala, gospodine predsedniče - poručio je Tramp.

Za Makrona je dočekan svečani doček uz 500 pripadnika vojske SAD, a nakon intoniranja himni obe zemlje on je sa Trampom prošao pored počasnog stroja.

Večeras Tramp za Makronove organizuje večeru u Beloj kući, prvu svečanu večeru za nekog državnika otkad je došao na vlast, a za meni i sve ostale pojedinosti pobrinula se lično njegova supruga Melanija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samsung S9

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.