Da li je ovo jedan od najlepših restorana na svetu? (FOTO)

ROMANTIKA bez granica

Da li je ovo jedan od najlepših restorana na svetu? (FOTO)

Restoran Grota Palaceze, izgrađen unutar pećine jednog grebena u Italiji, pruža fenomenalno iskustvo, pogled koji oduzima dah i obrok dostojan najskupljih svetskih hotela
Objavljeno: 21:53h

Ima li šta romantičnije od večere, uz upaljenu sveću, dok se iz blizine čuju morski talasi? Zamislite još da se nalazite neposredno na moru, iznad talasa!

grottapalazzese.it
Muž i žena kupili pećinu za 1 evro, da bi od nje napravili dom iz snova! (FOTO) (VIDEO)
grottapalazzese.it
Hotel Grota Palaceze (Palata u pećini) posetiocima nudi zaista nezaboravno iskustvo, s obzirom da ima restoran koji se nalazi u pećini, na obodu litice.
grottapalazzese.it
Ovo ekstravagantno i uzbudljivo mesto nalazi se u gradu Polinjano a Mare na jugu Italije, bukvalno na potpetici čuvene apeninske "čizme". Na ovoj lokaciji ljudi žive još od neolita, dok je u antičko doba pripadalo grčkim kolonijama.
grottapalazzese.it
Zanimljivo, pećina se koristi kao restoran još od 18. veka, ali je bila dostupna samo lokalnom plemstvu, koja je tu manifestovala bitnija okupljanja.
grottapalazzese.it
Ako u ovoj kristalnoj pećini ostanete duže od 10 minuta, umrećete! (VIDEO) Pored toga što je savršeno mesto za luksuznu večeru, ili ambiciozni skok sa litice, "Palata u pećini" deluje kao savršeno mesto na kojem biste mogli da zaprosite vašu dragu.
grottapalazzese.it
(Espreso.co.rs / Bored Panda / Grotta Palazzese)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.