OVAJ SLUČAJ ZGROZIO JE CELU AMERIKU! Pijana majka DROGIRALA SVOJE ŠESTORO DECE, pa ih sa svojim KOLIMA odvezla u smrt! (FOTO)
Ona ih je najpre zanemarivala, a potom ubila..., Foto: AP

strava i užas!

OVAJ SLUČAJ ZGROZIO JE CELU AMERIKU! Pijana majka DROGIRALA SVOJE ŠESTORO DECE, pa ih sa svojim KOLIMA odvezla u smrt! (FOTO)

Nekoliko dana pre užasne nesreće službenici Centra za socijalnu staranje sproveli su istragu o njenoj porodici zbog navodnog zanemarivanja dece

Objavljeno:

Telo devojčice pronađene u Tihom okeanu 7. aprila pripada 12-godišnjoj Cieri Hart, jednoj od troje dece nestale u stravičnoj nesreći terenca koji se survao niz visoke stene na kalifornijskoj obali. Tela još petoro članova iste porodice pronađena su na obali u okrugu Medocino.

Nesreća se dogodila kada se Jennifer Hart (39) s vozilom, u kojemu je bilo sa svojih šestero usvojene dece i suprugom Sarah, survala niz provaliju u more. Istražitelji veruju da je to učinila namerno. Nekoliko dana pre užasne nesreće službenici Centra za socijalnu staranje sproveli su istragu o njenoj porodici zbog navodnog zanemarivanja dece.

Mesto sa kojeg je survala terenac
Mesto sa kojeg je survala terenac foto: AP

U petak su rezultati obdukcije pokazali da je Jennifer bila pod uticajem alkohola u trenutku nesreće, a u krvi Sarah Hart i još dvoje dece pronađene su značajne količine supstance koju sadrži lek za alergiju "Benadryl". Jedna od nuspojava toga leka je pospanost.

Uviđaj
Uviđaj foto: AP

Policija je pronašla tela Jennifer i Sarah Hart i njihove četvoro dece, Markisa (19), Jeremaiaha (14), Abigail (14), Ciere (12), dok se za telima Hannah (16) i Devontea (15) još uvek traga. Prema navodima policije, ni jedno dete nije bilo vezano sigurnosnim pojasom.

Podaci pronađeni na softveru njezina vozila upućuju na to da je nesreća bila isplanirana, odnosno da je reč o suicidalnom naumu...

Bonus video:

Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.