I AMERI PIŠU O ŠEŠELJEVOM SKANDALU! Osuđenik za ratne zločine OTERAO HRTVATSKU DELEGACIJU iz Srbije navodnim gaženjem zastave
O Šešelju priča cela planeta, Foto: Filip Plavčić

i oni su reagovali!

I AMERI PIŠU O ŠEŠELJEVOM SKANDALU! Osuđenik za ratne zločine OTERAO HRTVATSKU DELEGACIJU iz Srbije navodnim gaženjem zastave

Američka agencija u izveštaju iz Beograda podseća da je Tribunal u Hagu prošle nedelje osudio Šešelja na 10 godina zatvora zbog "podsticanja zločina protiv Hrvata"

Objavljeno:

Američka agencija AP izvestila je danas da je hrvatska delegacija prekinula posetu Srbiji nakon što je lider radikala Vojislav Šešelj "navodno gazio" hrvatsku zastavu i vređao ih, navodeći da su srpski zvaničnici osudili incident.

Hrvatska delegacija je obrazložila da je odlučila da se vrati kući posle navodnog incidenta u koji je bio umešan Šešelj, za kojeg AP navodi da je lider krajnje desnice osuđen za ratne zločine.

Američka agencija u izveštaju iz Beograda podseća da je Tribunal u Hagu prošle nedelje osudio Šešelja na 10 godina zatvora zbog "podsticanja zločina protiv Hrvata".

Šešelj je, međutim, na slobodi jer je skoro 12 godina proveo u pritvoru tribunala tokom suđenja, objašnjava AP i dodaje da je on sada poslanik u parlamentu.

Bonus video: Dr Kurir sa Vojislavom Šešeljem o tome kako je pobedio rak debelog creva!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.