MISTERIJA STARA 37 GODINA: Prelepa glumica je stradala na jahti posle svađe sa mužem, imala je modrice po telu, ŠTA SE OVDE DESILO? (VIDEO)
Natali Vud stradala je pre 40 godina, Foto: AP

Imala je samo 43 godine!

MISTERIJA STARA 37 GODINA: Prelepa glumica je stradala na jahti posle svađe sa mužem, imala je modrice po telu, ŠTA SE OVDE DESILO? (VIDEO)

Nagađanja o njenoj smrti nisu stala otkako je 1981. godine preminula utopivši se pod sumnjivim okolnostima

Objavljeno: 22:11h

Prošlo je 40 godina, ali misterija o smrti glumice Natali Vud i dalje postoji.

U središte istrage ponovno je stigao njen suprug Robert Vagner, koji danas ima 87 godina.

Robert Vagner danas ima 87 godina
Robert Vagner danas ima 87 godina foto: AP

Ono što se zna o kobnoj noći jeste da je glumica bila na jahti sa suprugom Vagnerom, glumcem Kristoferom Volkinom i kapetanom jahte.

Njena smrt isprva je okarakterisana kao nesreća, ali slučaj je otvoren ponovno 2011, kada je ispitana umešanost Vagnera u slučaj.

Kapetan jahte rekao je da je u noći nestanka glumice čuo žestoku svađu između lepe glumice i supruga. Patolozi su na nalazu napisali da je uzrok smrti "utapanje ili druge neutvrđene činjenice".

Na Vagnera je sumnju ponovno bacila izjava šerifa okruga Los Anđeles. Džon Korina je za CBS-ovu emisiju "48 sati" rekao da je Vagner zadnja osoba s kojom je Natali bila pre tragičnog nestanka.

- Detalji koje je Vagner izneo nisu se poklapali s onim što su izjavili ostali svedoci. Čini mi se da je stalno menjao priču koja se jednostavno nije poklapala. Uveren sam da zna više jer je on bez sumnje zadnji koji ju je video živu - dodao je Korina.

Policija tvrdi da su 2013. više puta pokušali da ispitaju Vagnera, ali on je to odbio i negirao bilo kakvu vezu sa smrću svoje supruge. Verzije o tome šta se dogodilo kobne noći potpuno su kontradiktorne. Vagner je u svojim memoarima tvrdio da se to veče posvađao s Volkenom, te tek kasnije shvatio da nema njegove supruge, a ni čamca za spasavanje.

Kasnije je rekao da se radi o nesrećnom slučaju, da se Vud odvezla gumenim čamcem nakon žestoke svađe.Više svedoka tvrdi da su se Vud i Vagner žestoko svađali na jahti. Obdukcija je pokazala i da je imala modrice na ruci, zglobu i vratu, ali nii tada se njena smrt nije smatrala ubistvom. S druge strane, Kristofer Volken nikad nije želeo javno da govori o tome šta će se desiti.

Bonus video:

EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA MESEC IZBLIZA: Pogledajte NASIN snimak!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.