NIŠTA PRE BRAKA: Ima 27 godina i još uvek je DEVICA, i zbog toga su joj se desile UŽASNE STVARI!
Kristin zbog religije ne želi seks pre braka, Foto: Instagram printscreen

osuđivali je

NIŠTA PRE BRAKA: Ima 27 godina i još uvek je DEVICA, i zbog toga su joj se desile UŽASNE STVARI!

Ona je sada podnela i krivičnu prijavu

Objavljeno:

Kristin En Ver, bivša navijačica "Majami Delfinsa", kluba američkog fudbala, podnela je službenu prijavu protiv kluba jer je, kako tvrdi, bila zlostavljana zbog svoje vere i devičanstva.

Ona tvrdi da je napustila tim navijačica nakon što ju je direktorka Dori Groganispitivala o njenom devičanstvu i navodno joj je tom prilikom kazala da više ne priča o tome.

Navijačica tvrdi da je sve počelo u autobusu u Londonu, gde je tim igrao utakmicu protiv "Njujork Džetsa" na Vembliju 2015, kada su navijačice pričale o svojim 'plejlistama za seks', odnosno muzici uz koju najradije vode ljubav, pa su "gurale" i Kristan da im otkrije detalje o svojim seksualnim iskustvima.

Kristan je tada svojim kolegicama kazala kako sa seksom "čeka dok se ne uda, zbog svog posebnog odnosa s Bogom".

Izvor iz tima kazao je za BBC da su 2016. "upoznati s incidentom u vezi navijačica čije je ponašanje bilo ispod standarda i očekivanja". Nadzornica je navodno odmah ukorena i posledično se izvinila celom timu. Ali, američki mediji su izvjestili da Dori Grogan i dalje radi na istom mestu.

U svojoj pritužbi upućenoj Poverenstvu za međuljudske odnose Floride Kristan En Ver navodi da su sa službenog Instagrama i bloga njenog tima uklonjeni delovi njenih napisa koji spominju njenu hršćansku veru, Boga i Hrista.

?G•A•M•E?D•A•Y? #4peat

A post shared by Kristan Ann (@kristan.ann) on

"Majami Delfins" u izjavi za BBC ipak tvrde da su "ozbiljno posvećeni pružanju pozitivnog radnog okruženja", kao i da "ne diskriminišu u vezi pola, rase i verskih uvjerenja".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.