SIRIJA PONOVO NOĆAS NAPADNUTA: U Alepu poginulo 20 ljudi, Srbi su dobro i nisu uplašeni!
Sirija je u ruševinama, Foto: Reuter

POSLE VAZDUŠNIH UDARA, MIRNO

SIRIJA PONOVO NOĆAS NAPADNUTA: U Alepu poginulo 20 ljudi, Srbi su dobro i nisu uplašeni!

SAD, Britanija i Francuska saopštili su da su njihovi raketni napadi na Siriju pogodili u samo "srce sirijskog programa za hemijsko oružje"

Objavljeno:

Nakon što je sirijska prestonica u noći sa petka na subotu zasuta bombama, zbog navodnog napada hemijskim oružjem, sinoć je ponovo došlo do eksplozije u Alepu, na severu Sirije, u kojoj je poginulo najmanje 20 ljudi.

09:08 ROJTERS: TEŠKO DA ĆE SE NEŠTO PROMENITI

SAD, Britanija i Francuska saopštili su da su njihovi raketni napadi na Siriju pogodili u samo "srce sirijskog programa za hemijsko oružje", ali ovaj uzdržani napad najverovatnije neće dovesti do promena u kursu sedmogodišnjeg rata u toj zemlji, piše Rojters.

08:47 - POSLE VAZDUŠNIH UDARA, MIRNO

U Siriji je situacija relativno mirna dan posle jednokratnih vazdušnih udara, koji su izvele SAD, Francuska i Velika Britanija

08:19 - HILJADE NAŠIH LJUDI NAPAD NIJE UPLAŠIO

U Siriji se trenutno nalazi nekoliko hiljada državljana Srbije koji su tu uglavnom sa svojim porodicama, a preksinoćni napad ih nije uplašio pošto je bio očekivan, kaže Milan Vijatović, otpravnik poslova Ambasade Srbije u Siriji.

- Jedan deo naših državljana je evakuisan, ali je mnogo njih ostalo ovde zbog imovine. Trudimo se da im olakšamo život. Procedura oko izdavanja putnih isprava i viza je pojednostavljena - rekao je Vijatović.

Prema njegovim rečima, preksinoćni napad bio je očekivan, a bili su i upozoreni.

08:00 - EKSPLOZIJA U ALEPU, POVREĐENO 20 LJUDI

Eksplozija se, kako se navodi, dogodila u iranskoj bazi u južnom Alepu. Na licu mesta nalazila su se kola hitne pomoći i spasilačke ekipe. U zoni eksplozije primećeni su i avioni, ali njihov identitet nije poznat, javio je sinoć turski kanal CNN Turk pozivajući se na izvor sa lica mesta, prenosi TAS S.

Bonus video U SIRIJI VRI! Evo koliko vojnika imaju Rusi i Amerikaci i kako su raspoređene trupe!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.