SKANDAL NA BRITANSKOJ TELEVIZIJI: Voditeljka prekinula razgovor s generalom, jer je IZRAZIO SUMNJU u hemijski napad sirijske vojske! (VIDEO)
Voditeljka je prekinula razgovor s bivšim komandantom odreda Oružanih snaga Velike Britanije u Iraku, Foto: Printscreen

cenzura?

SKANDAL NA BRITANSKOJ TELEVIZIJI: Voditeljka prekinula razgovor s generalom, jer je IZRAZIO SUMNJU u hemijski napad sirijske vojske! (VIDEO)

Voditeljka ga je neočekivano prekinula i nije mu dala da završi ono što je počeo da govori

Objavljeno:

Voditeljka britanskog televizijskog kanala Skaj njuz prekinula je razgovor s bivšim komandantom odreda Oružanih snaga Velike Britanije u Iraku i veteranom iz Foklandskog rata, generalom u penziji Džonatanom Šouom, kada je počeo da govori o besmislenosti pretpostavke da su sirijske vlasti izvele hemijski napad u gradu Dumi.

Kako je navedeno, Šou je tokom nastupa uživo počeo da govori da za sirijske vlasti koje pobeđuju nema smisla da koriste hemijsko oružje u takvoj situaciji.

- Smatram da nešto ne uzimamo u obzir, a to je kakav bi motiv mogao da podstakne Siriju na hemijski napad u to vreme i na tom mestu. Sirijci pobeđuju- rekao je on i dodao da o tome govore, pre svega, američki vojnici.

General je dodao da je čak i predsednik SAD Donald Tramp napisao na Tviteru da će uskoro pobediti teroriste i da će nakon toga Amerikanci napustiti Siriju.

- I odjednom - dobijamo hemijski napad - pokušao je da nastavi ekspert.

Voditeljka ga je neočekivano prekinula i nije mu dala da završi ono što je počeo da govori.

- Izvinite, veoma nam je žao, čekali ste nas tako dugo, ali moramo da prekinemo. Veoma nam je žao - izjavila je voditeljka nakon čega je veza s generalom bila prekinuta.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da raspolaže dokazima da je Britanija umešana u organizovanje provokacija s navodnom primenom hemijskog oružja u Istočnoj Guti. Dvanaestog aprila je objavljeno da će britanska premijerka Tereza Mej održati savetovanje s kabinetom ministara na kojem će biti reči o učešću Velike Britanije u operaciji u Siriji.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video VELIKA RACIJA SRPSKE I ŠPANSKE POLICIJE: Uhapšeno 8 srpskih dilera i zaplenjeno 2,5 tone marihuane!

(Espreso.co.rs/ Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.