Ne napadajte Siriju, to nam neće doneti NIŠTA DOBRO! Šokantna izjava predsednika SAD DONALDA TRAMPA! (FOTO)
Nekada oštri kritičar američkog vojnog režima u Siriji, sada istoj Siriji upućuje pretnje, Foto: Fonet

ovako je govorio pre 5 godina

Ne napadajte Siriju, to nam neće doneti NIŠTA DOBRO! Šokantna izjava predsednika SAD DONALDA TRAMPA! (FOTO)

Nekada oštri kritičar američkog vojnog režima u Siriji, sada istoj Siriji upućuje pretnje. Njegove objave na tviteru iz 2013. to i dokazuju

Objavljeno:

Američki predsednik, Donald Tramp poslednjih dana ne prestaje da šokira svetsku javnost. Nakon pretnji vojnom akcijom u Siriji, zabrinutost raste!

Nekada oštri kritičar američkog vojnog režima u Siriji, sada istoj Siriji upućuje pretnje. Njegove objave na tviteru iz 2013. to i dokazuju.

Pogledajte:

- Držimo se dalje od Sirije.

- Treba da prestanemo da pričamo o Siriji i ostalim zemljama koje nas ne vole, da obnovimo našu državu i napravimo je jačom nego ikad - SAD!

- Ne napadajte Siriju - napad nije ništa drugo nego problem za SAD. Fokusirajte se na jačanje naše države!

- Predsedniče Obama, ne napadajte Siriju. Sačuvajte snagu za nešto važnije!

Trampova popularnost trenutno jedva prelazi 40 odsto, a najavu vojne intervencije Tramp verovatno koristi da bi izazvao fenomen koji je u američkim političkim krugovima poznat kao efekat "okupimo se oko zastave".

Tramp je već isprobao ovaj provereni recept za podizanje rejtinga. Njegova podrška u javnosti je naglo skočila kad je prošlog aprila odobrio lansiranje nekoliko desetina raketa na položaje širom Sirije.

Kako je opšte poznato i najtvrđi političari, nakon nekog vremena, pod velikim pritiskom medija, naprasno menjaju svoje stavove. Ovo je bio slučaj i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.