DOKTOR IZ PAKLA: Šef klinike DROGIRAO žene, pa jedna umrla nakon što ga je ORALNO ZADOVOLJILA!
Doktor / Ilustracija, Foto: Profimedia

horor!

DOKTOR IZ PAKLA: Šef klinike DROGIRAO žene, pa jedna umrla nakon što ga je ORALNO ZADOVOLJILA!

Istraga pokazuje da je muškarac na isti način drogirao još tri žene, a policija ne isključuje mogućnost da je bilo još žrtava

Objavljeno:

Glavni lekar klinike na planini Harc, na severu Nemačke, uhapšen je nakon što je žena s kojom je imao oralni seks preminula od posledica predoziranja kokainom.

Tužilaštvo u Halberštatu (pokrajina Saksonija-Anhalt) potvrdilo je listu “Folksštime” da je lekar osumnjičen za “nanošenje telesne povrede sa smrtnim ishodom i još tri opasne telesne povrede”, te da se nalazi se u pritvoru.

Istražitelji pretpostavljaju da je 42-godišnji lekar izložio opasnosti najmanje četiri žene tako što im je tokom oralnog seksa u svom stanu davao kokain, a da one to nisu znale.

Njegova poslednja žrtva - 38-godišnja žena - izgubila je svest neposredno nakon što ga je oralno zadovoljila 20. februara, da bi ubrzo potom preminula u bolnici.

Istraga pokazuje da je muškarac na isti način drogirao još tri žene, a policija ne isključuje mogućnost da je bilo još žrtava. Pre nego što je postao šef klinike na Harcu, lekar je radio u gradovima širom Nemačke.

Uhapšen je 29. marta, a zbog sumnje za zloupotrebu droge upućen je na Univerzitetsku kliniku u Magdeburgu na odvikavanje.

Bonus video: RUŠENJE SILOSA KRENULO NAOPAKO! Amateri neplanirano uništili mnogo važniju građevinu!

(Espreso.co.rs / Bild.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.