ŠTA MU BI DA TO NAPIŠE?! U požaru u Trampovoj kuli ima mrtvih, a predsednik Amerike se oglasio ČUDNIM STATUSOM na Tviteru (FOTO)
U požaru je poginuo jedan muškarac, Foto: Reuters

neobičan status na tviteru

ŠTA MU BI DA TO NAPIŠE?! U požaru u Trampovoj kuli ima mrtvih, a predsednik Amerike se oglasio ČUDNIM STATUSOM na Tviteru (FOTO)

Američki predsednik, koji je u vreme požara bio u Vašingtonu, oglasio se na Tviteru ubrzo nakon objavljivanja vesti o izbijanju vatre

Objavljeno:

U požaru koji je izbio na 50. spratu "Trampove kule" stradao je muškarac, dok je gust crni dim izbijao iz nebodera u kojem je i sedište "Trampove organizacije", kompanije u vlasništvu predsednika SAD Donalda Trampa.

AP navodi da je komesar njujorške vatrogasne službe Danijel Nigro izjavio da uzrok požara još nepoznat, ali da je stan "bukvalno ceo goreo" kada su vatrogasci tu stigli juče popodne.

- Bio je to veoma težak požar, kao što možete da zamislite. Stan je poprilično veliki - kazao je Nigro novinarima ispred nebodera koji se nalazi na Menhetnu.

Uzrok požara je nepoznat
Uzrok požara je nepoznat foto: Reuters

Navodi se da je žrtva požara Tod Brasner (67) koji je preminuo u bolnici, a AP je došao do podataka da je Brasner bio trgovac umetničkim delima koji je stan u "Trampovoj kuli" kupio 1996. godine.

Američki predsednik, koji je u vreme požara bio u Vašingtonu, oglasio se na Tviteru ubrzo nakon objavljivanja vesti o izbijanju vatre. Njegov status je veoma neobičan jer je koristio zagrade kako bi dodatno objašnjavao šta želi da kaže.

- Požar u "Trampovoj kuli" je ugašen. Veoma ograničen (veoma dobro izgrađeno). Vatrogasci (i žene vatrogasci) su obavili sjajan posao. HVALA VAM! - naveo je Tramp na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video

Pitali smo građane da li bi ratovali za Kosovo

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.