ŽENE ŠIROM SVETA U PANICI: Bankrotirala jedna od najvećih modnih firmi!
Najn Vest u stečaju, Foto: Pixabay

ne uspevaju da se vrate na noge

ŽENE ŠIROM SVETA U PANICI: Bankrotirala jedna od najvećih modnih firmi!

Najn vest svoje proizvode prodaje na više od 1.200 lokacija, uključujući tržne centre

Objavljeno: 09:59h

Modna firma koja se bavi prodajom ženske odeće i obuće Najn Vest Holding podnela je u petak zahtev za stečaj, budući da ne uspevaju da se vrate na noge zbog lošeg prometa u tržnim centrima.

Iz maloprodajnog lanca, koji takođe poseduje i marke Ana Klajn i Gloria Vanderbilt, izjavili su da su se ipak osigurali od bankrota kako bi nastavili sa radom kada otplate postojeći dug.

Najn vest svoje proizvode prodaje na više od 1.200 lokacija, uključujući tržne centre i druge prodavnice. Ipak, nije odmah bilo jasno da li će se sve prodavnice zatvoriti.

Prodaja i bankrot u ovakvom stanju bi mogla i pomoći ovom maloprodajnom lancu jer bi posle mogli da se pozicioniraju kao zdravija firma usmerena na samo nekoliko ključnih marki, uključujući marku Ana Klajn.

Najn Vest se pridružuje listi trgovaca obuće koji su nedavno išli u stečaj, uključujući Pailess ShoeSource u 2017. godini.

- Nastavićemo sa svojim poslom ali pod novom kapitalnom strukturom kako bismo iskoristili svoje postojeće snage i podstakli još veći rast - izjavio je izvršni direktor Ralph Schipani.

Bonus video:

Ultramoderni, a tako pogrešni: 4 odevna komada koja će vas učiniti starijim nego što jeste

(Espreso.co.rs/Usatoday.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.