PUTIN VIŠE NEMA STRPLJENJA: Očekujem da se sutra stavi tačka na slučaj Skripalj!
Putin demantuje optužbe, Foto: EPA

TROVANJE RUSKOG ŠPIJUNA

PUTIN VIŠE NEMA STRPLJENJA: Očekujem da se sutra stavi tačka na slučaj Skripalj!

Putin je dodao da Rusija želi da učestvuje u istrazi trovanja Skripalja

Objavljeno: 21:41h

Vladimir Putin, predsednik Rusije, izjavio je u Ankari da očekuje da će sutra na sednici Izvršnog odbora Međunarodne organizacije za zaštitu hemijskog oružja, biti stavljena tačka na "slučaj Skripalj".

- Želim da vas informišem, iako smo već govorili o tome. Sutra sazivamo sednicu Izvršnog odbora Međunarodne organizacije za zabranu hemijskog oružja kako bismo rešili tu situaciju na pravi način. Nadam se da će tokom te diskusije biti stavljena tačka na događaj - rekao je ruski predsednik.

Putin je, na zajednickoj konferenciji za štampu sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom, dodao da postoji u svetu postoji oko 20 zemalja gde supstanca koja izaziva neuroparalizu može da se proizvede.

- Želim da vas informišem, iako smo već govorili o tome. Sutra sazivamo sednicu Izvršnog odbora Međunarodne organizacije za zabranu hemijskog oružja kako bismo rešili tu situaciju na pravi način. Nadam se da će tokom te diskusije biti stavljena tačka na događaj . Oni ne mogu da identifikuju državu porekla niti mogu reći da je supstanca proizvedena u Rusiji. U vezi s tim, izaziva iznenadenje brzina sa kojim je pokrenuta antiruska kampanja - rekao je on.

Putin je dodao da Rusija želi da učestvuje u istrazi trovanja Skripalja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.