OPASNA IGRA: Megan vrti Harija oko malog prsta, a EVO I KAKO JOJ TO POLAZI ZA RUKOM!
Očarala ga svojom lepotom, Foto: Fonet

doktorka otkriva

OPASNA IGRA: Megan vrti Harija oko malog prsta, a EVO I KAKO JOJ TO POLAZI ZA RUKOM!

Sudeći prema govoru njegovog tela, princ Hari još ne može da veruje koliki je srećnik što će holivudska glumica 19. maja postati njegova supruga

Objavljeno:

Ono što je doktora Džudi Džejms primetila je da Megan Markl "ometa"princa Harija u protokolu, te da on sve vreme gleda prema njoj, ali u pozitivnom smislu.

Sve do nedavno, Megan je bila prepuna samopouzdanja, pogotovo pred medijima, sama birajući kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, a sada je bukvalno prepustila svom vereniku da je "vodi".

Sve to, prema rečima doktorke Džejms, itekako zabavlja Harija, koji se trudi da se koncentriše, ali ipak, u svemu tome, "krade" njene poglede.

- Ovo je novo u njenom govoru tela. Kako se venčanje približava, tako se ona pretvara sve više u aktivnog slušaoca, gledajući ga pažljivo. Taj način godi govorniku, i uobičajeno je u Americi, ali ne i u Velikoj Britaniji. Ona očigledno koketira s njim, a on itekako uživa u tome.

Iako je od samog početka njihove veze upravo Megan bila dominantnija, više "isturenija" u javnosti, sada se sve promenilo.

- Kao da što se venčanje više približava, ona čini sve da ga izdigne iznad svega i napravi od njega zvezdu – rekla je doktorka i nastavila:

- Ona ga definitivno vrti oko malog prsta, ali ne mislim u negativnom smislu da manipuliše njim.

Doktorka Džejms smatra da je u svemu tome savetuje njena buduća jetrva, vojvotkinja Kejt Midlton.

Bonus video

SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI BOSANKE I BOSANCA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju

(Espreso.co.rs/ Izvor: Tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.