KOLIKO JE OVO STRAŠNO: Najbolesnije Trampove izjave o ćerki Ivanki
Tatice, šta to pričaš? Donald Tramp sa ćerkom Ivankom, Foto: Fonet

PREVIŠE ČUDNO

KOLIKO JE OVO STRAŠNO: Najbolesnije Trampove izjave o ćerki Ivanki

Većina očeva hvali se svojim ćerkama - da su pametne i lepe, ali Trampova pažnja i ponos na Ivanku bile su daleko od normalnog

Objavljeno:

U dužem razgovoru za CNN bivši Plajbojev fotomodel Karen Mekdugal, koja tvrdi da je bila u ljubavnoj vezi s Donaldom Trampom 2006. godine, ispričala je i neke najluđe razgovore koje je tada vodila s budućim američkim predsednikom.

Mekdugal tvrdi da ju je često upoređivao s njegovom najstarijom ćerkom Ivankom.

- Govorio mi je da sam lepa poput nje. "Ti si pametna djevojka", govorio mi je iako nije bilo mnogo toga za uporediti, govori Mekdugal.

Karen Mekdugal
Karen Mekdugal foto: Printscreen/CNN

Većina očeva hvali se svojim ćerkama - da su pametne i lepe, ali Trampova pažnja i ponos na Ivanku bile su daleko od normalnog. A to se naročito odnosi i na najmlađu ćerku Tifani.

Mekdugal nje jedina kojoj se čini da Trampovi komentari na račun najstarije ćerke nisu uobičajeni, a predsednik ima i dugu istoriju čudnih reakcija i primjedbi kad je u pitanju Ivanka.

To je isto rekla i porno glumica Stormi Danijels u jednom razgovoru 2011. godine za "InTouch" magazin. I Stormi je imala aferu s Trampom 2006. godine i kaže da ju je šokirala njegova rečenica:

- Ti si osoba na koju treba obratiti pažnju. Lepa si i pametna baš kao i moja ćerka.

U vestima iz oktobra 2016. Asošijeted Pres je objavio da je osam bivših kandidatkinja iz šoua "Pripravnik" reklo da je Tramp neprestano zbijao dvosmislene šale i aludirao kandidatkinjama da bi hteo s njima da ima seks, upoređujući ih često sa svojom ćerkom Ivankom.

U maju 2016. bivša pobednica Mis Univerzuma rekla je u Njujork Tajmsu da ju je Tramp pitao da li je njegova ćerka Ivanka bila 'seksi' kad je imala 16 godina?

Ipak, nisu samo drugi potvrdili da Tramp često priča o seksepilu svoje ćerke. To je radio i tokom radijskih i televizijskih emisija i intervjua.

Tokom februara 2007. u šou Hovarda Sterna Tramp je progovorio o tome kako ga je očarala En Nikol Smit.

- Upoznao sam ju odmah čim je stigla u Njujork. Bila je visoka 180 cm, i imala je najbolje telo. Imala je najbolje lice. Imala je najbolju kosu koju sam ikada video, rekao je.

Ovaj opis mnoge je podsetio na njegove reči kojima je opisao tri godine ranije svoju tada 22-godišnju ćerku Ivanku.

- Znaš li ko je jedna od najlepših devojaka na svetu, a ja sam pomogao da bude stvorena - pitao je Tramp voditelja Sterna.

- To je moja ćerka, Ivanka. Ona je visoka 180 cm, ima najlepše telo. Zaradila je mnogo novaca kao model, zaista ogroman iznos, rekao je Trump.

Tokom 2016. na nacionalnoj konvenciji republikanaca mnogima je bio čudan način kako je zhvalio Ivanki nakon što ga je najavila kao poslednjeg govornika. Ovo je video:

Tokom intervjua 6. marta 2006. kad su zajedno nastupili u talk šou "The View", Trampa su pitali što bi uradio da vidi Ivanku u Plejboju?

- To bi me razočaralo. Zapravo - zavisi šta bi video. Mislim da Ivanka to ne bi učinila, iako ima lepu figuru. Rekao sam već - da Ivanka nije moja ćerka verovatno bih je zaveo, rekao je tada.

Drugi put je Sternu samoinicijativno doveo u studio Ivanku, a kad ga je Stern pitao koju bi slavnu osobu zavodio da je slobodna, Tramp je rekao:

- Nema ih previše, ali već sam rekao ko je za mene najlepša žena na svetu. Mnogi kažu to je Šarliz Teron, ali iskreno, za mene je moja Ivanka mnogo lepša od nje - rekao je Tramp.

I nešto kasnije kad ga je Stern pitao da mu nabroji poznate osobe koje bi ocenio po atraktivnosti s desetkom, Tramp je rekao:

- Hmmm, pa Ivanka. I Paris Hilton.

Tačno godinu dana pre, u oktobru 2006. Tramp je komentarisao Ivankine grudi, jer ga je Stern pitao da li je njegova ćerka išla na estetski zahvat?

- Ne, nije. Znao bih da jeste. Zašto? Zar izgleda malo prejaka? Pa uvek je izgledala pohotno - rekao je Tramp.

BONUS VIDEO: Intervju sa filmskim kritičarima Đorđem Bajićem i Zoranom Jankovićem

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.