GDE BAŠ PRED NOVINARIMA?! Premijeru Slovačke kesica kokaina ispala iz džepa? (VIDEO)
Pelegrini se našao u nezgodnoj situaciji, Foto: Youtube printscreen

To mu je da se popravi

GDE BAŠ PRED NOVINARIMA?! Premijeru Slovačke kesica kokaina ispala iz džepa? (VIDEO)

Ipak, on je imao objašnjenje

Objavljeno:

Misteriozna bela papirna kesica koja je ispala novom premijeru Peteru Pelegriniju na konferenciji za novinare navela je mnoge Slovake u četvrtak, da nagađaju da li je on u džepu nosio kokain, ali senzacija se rasplinula uveče, kada je pokazao paketić sa čačkalicama. Društvenim mrežama se proširio insert snimka jedne konferencije za novinare održane ove sedmice na kojoj Pelegrini vadi telefon, a iz džepa mu ispada tajanstveni beli paketić, što primećuje potpredsednik parlamenta Bela Bugar pored njega, a i sam premijer koji ga vraća bez reči u džep.

Slovaci na Tviteru i Fejsbuku a za njima i novinari pošto je premijer bio nedostupan na samitu u Briselu, analizirali su belu kesicu sa nepoznatom materijom i uglavnom pretpostavljali da je u njoj kokain ili koja druga droga.

Premijer je, međutim, odmah u avionu na povratku sa samita u Briselu snimio video poruku u kojoj je Slovacima zabrinutim da li su umesto Roberta Fica na čelu vlade sada dobili "narkomana" pokazao nekoliko takvih sumnjivih belih kesica, otvorio i izvadio iz jedne najobičniju čačkalicu. - Ovo je zaista čačkalica koju ćete dobiti u bilo kojem restoranu. Moram da vam priznam da ja u životu još nisam video nijedno pisamce sa kokainom. Da li ste ga videli vi - poručio je Pelegrini Slovacima.

Buri oko paketića Pelegrini se vratio i u petak, u parlamentu, kada je tražio poverenje za svoju novu vladu, a obratio se i novinarima na balkonu uz obećanje da će biti otvoren za medije i sva novinarska pitanja, poštovati njihov istraživački rad a na kraju dodao, čak i kada su novinarima potrebna dva dana da istraže da njihov premijer u džepu nosi paketić čačkalica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.