Ogromna tuga: U požaru izgorela 43 konja, među njima i grlo vredno milion dolara! (FOTO) (VIDEO)

tragedija na hipodromu

Ogromna tuga: U požaru izgorela 43 konja, među njima i grlo vredno milion dolara! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik farme Džejmi Miler bio je šokiran slikom koju je zatekao na imanju koje je izgrađeno 2003. godine i može primiti 222 konja u pet štala
Objavljeno: 13:32h

U velikom požaru koji je zahvatio jedan od najpoznatijih kanadskih konjičkih centara Classy Lane Training Centre, 80 km istočno od Toronta, stradala su 43 trkačka konja. Pas koji misli da je krava! Poslušajte i uverite se sami! (VIDEO) Požar je otkriven tek nakon što je zahvatio veći dio štala, a vatrogasci su se celu noć borili s vatrenom stihijom. - Požar je bio intenzivan. Zgrada u kojoj je izbio požar u potpunosti je izgorela, a nažalost stradalo je i mnogo konja - rekao je vatrogasni inspektor Džejson Ben. Vlasnik farme Džejmi Miler bio je šokiran slikom koju je zatekao na imanju koje je izgrađeno 2003. godine i može primiti 222 konja u pet štala. - Još uvijek nije poznato što se dogodilo. Ljudi su se nadljudski borili kako bi spasili životinje. Izvukli smo ih koliko smo mogli. Šteta se procjenjuje na nekoliko miliona dolara. Svi smo u šoku - dodao je Miler. Ugledni kanadski vlasnik konja i trener Ben Valas u požaru je izgubio 17 konja, među kojima i poznato grlo Apprentice Hanover, vredno više od milion dolara.

Printscreen/Youtube
- Užas, ne mogu da verujem. Kao da sam izgubio 17 članova porodice - kazao je Valas u suzama. Classy Lane Training Centar je smatran jednim od najboljih konjičkih centara u Kanadi, ali i u Severnoj Americi.
Printscreen/CTV


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.