OČAJNI RODITELJI NEDELJAMA SU TRAGALI ZA SINOM (8) KOJI JE NESTAO: Njegovo telo pronašli u GEPEKU auta osobe od koje su to NAJMANJE OČEKIVALI!
Gabrijel Kruz nestao je u februaru, Foto: EPA

STRAVIČNO

OČAJNI RODITELJI NEDELJAMA SU TRAGALI ZA SINOM (8) KOJI JE NESTAO: Njegovo telo pronašli u GEPEKU auta osobe od koje su to NAJMANJE OČEKIVALI!

Zločin koji je šokirao Španiju

Objavljeno:

Telo dečaka Gabrijela Kruza (8), koji je krajem februara nestao u španskoj provinciji Almeria, pronašli su gepeku devojke njegovog oca.

Cela nacija tragala je za dečakom koji je iznenada nestao bez traga, a 4000 volontera svakodnevno je pretraživalo teren u potrazi za Gabrijelom.

Policija je sada uhapsila devojku dečakovog oca, koju su zaustavili na autoputu.

- Ovog jutra, policija je zaustavila devojku Gabrijelovog oca koja je prevozila telo dečaka u gepeku - saopštio je ministar unutrašnjih poslova Huan Ignacio Zoido.

Gabijel je poslednji put viđen 27. februara, kada je napustio kuću svoje bake u mestu Nihar. Otišao je do komšije da se igra, ali se nikad nije vratio.

Njegov otac Anhel Kruz je sa svojom devojkom Anom Hulijom Kvezadom, koja je sada uhapšena, 3. marta pronašao majicu dečaka sa njegovom DNK, 10 kilometara od Nihara.

Pokrenuta je masovna potraga, a roditelji su se do kraja nadali da će pronaći dečaka. Lansirana je i kampanja na društvenim mrežama, sa heštegom #TodosSomosGabriel (Svi smo Gabrijel) i slikom plave ribe, pošto je dečak obožavao okean.

Na tragičnu vest reagovao je i premijer Španije Marijano Rahoj, koji je na Tviteru napisao:

- Delim sa svim Španicma bol zbog gubitka Gabrijela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.