Turski predsednik Erdogan izveo na binu devojčicu: Postavio joj je UŽASNO PITANJE, zbog koga je briznula u plač! (VIDEO)
Postavio devojčici užasno pitanje, Foto: Twitter printscreen

surovo

Turski predsednik Erdogan izveo na binu devojčicu: Postavio joj je UŽASNO PITANJE, zbog koga je briznula u plač! (VIDEO)

Devojčica u vojnoj uniformi na bini bila je prestravljena

Objavljeno:

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je na kongresu svoje Stranke pravde i razvoja (AKP) izveo je na binu devojčicu u vojničkoj uniformi i upitao je da li želi da bude mučenik.

Kako izveštavaju opozicioni turski list “Džumhurijet” i informativna platforma Haberdar, detetu, kome su suze krenule na oči objasnio je da vojnici ne plaču:

- Ako pogineš, prekrićemo te zastavom, spremna si na sve, zar ne? - rekao je Erdogan.

Predsednik Turske pravdao je ofanzivu na pokrajinu Afrin u Siriji, koja je započela pre mesec dana. Ovu oblast kontrolišu snage Narodnih zaštitnih jedinica (YPG), koje turske vlasti smatraju ogrankom Radničke partije Kurdistana (PKK). Narodne zaštitne jedinice podržava vojska sirijskog predsednika Bašara al Asada.

Turska vojska je u subotu ponovo bombardovala PKK u Severnom Iraku, a kako je saopšteno, ciljevi su bili skrovišta i skladišta municije PKK u regionu Zab.

Erdogan je nedavno posetio Vatikan, zbog čega su Kurdi u Italiji protestvovali, a tada je povređeno dvoje ljudi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.