Izašla napolje ISPRED KUĆE usred noći i zatekla potpuno neverovatan prizor! (VIDEO)
Pas jaše Ponija, Foto: Printscreen: Youtube

Neverovatno!

Izašla napolje ISPRED KUĆE usred noći i zatekla potpuno neverovatan prizor! (VIDEO)

Bila sam zaprepašćena - rekla je ona

Objavljeno:

Kali Šenkar se jedne večeri pre tri nedelje vratila kući, na svoju farmu u Misuriju, gde je zatekla urnebesan prizor. Njen 5-godišnji i jednooki poni Kriket stajao je mirno pored ograde, a na njegovim leđima stajao je maleni komšijski pas. On se ušuljao u dvorište i naprosto skočio Kriketu na leđa, a kad je poni krenuo u lagani kas, pas je ostao da sedi na njegovim leđima mrtav hladan.

Inače, reč je o korgiju, vrsti koja ima puno energije i prilično je zaigrana. Kali je, srećom, snimila prizor.

- Bila sam zaprepašćena. Kao prvo, nisam imala pojma da pas može da ješe, a kao drugo, da mu je Kriket to uopšte dozvolio - rekla je Kali za The Dodo. Video je objavila na Fejsbuku i tamo je pogledan više od 6 miliona puta, prenosi telegram.hr.

Ali ubrzo su se pojavili komentari da maleni korgi nije mogao sam da skoči na ponija i da ga je sigurno Kali stavila gore. Gospođa ni sama nije znala kako je pas dospeo na Kriketova leđa, ali je prošlog utorka ipak dobila odgovor.

Bila je u kući i šminkala se kad je čula nekakav žamor. Pogledala je kroz prozor i opet videla psa na Kriketovim leđima.

Istrčala je iz kuće kako bi sve snimila mobilnim telefonom, ali je za to vreme korgi sišao sa ponija. Kali se nije tako lako predala pa je nastavila da se kreće u njihovoj blizini. I nije dugo trebalo da pas opet počne da trčka oko ponija, pokušavajući ponovno da skoči na njega. Nakon nekoliko pokušaja je uspeo, a Kali je video objavila na Jutjubu.

- Slutila sam otprilike kako mu to je uspelo, a to je bilo prilično kul da se vidi. Kao i to da se Kriket zapravo igrao sa njim - rekla je.

Kali i njen suprug Bob ponija su nabavili pre otprilike godinu dana, kad je bio neuhranjen i platili su ga 80 dolara. Kali se odmah zaljubila u njega i od tad je sa njima, prenosi "Telegram.hr".

Oko je izgubio pre otprilike sedam meseci u jednoj nesreći. Korgi živi sa jednom porodicom na imanju udaljenom oko kilometar i po od njih, ali se slobodno kreće pa često svraća na igranje i sa Kalinim čivavama, Takom i Redom.

BONUS VIDEO:

TIZER “Da se ne lažemo” o ulasku Srbije u EU

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.