STRAVIČAN ZLOČIN: Majka četvoro dece pronađena IZBODENA! Ubio ju je BESKUĆNIK kome je pomagala (VIDEO)
Džean sa svojom ćerkom Odrom (u uglu ubica, Teri Danford), Foto: Facebook, Denver Police

UŽASNA TRAGEDIJA

STRAVIČAN ZLOČIN: Majka četvoro dece pronađena IZBODENA! Ubio ju je BESKUĆNIK kome je pomagala (VIDEO)

Ova učiteljica pokušavala je svojoj deci omogućiti bolji život, pa je paralelno radila još nekoliko poslova

Objavljeno:

Majka četvoro dece izbodena je na smrt u svom stanu u centru Denvera, i to od strane muškarca kome je pokušavala da pomogne, tvrde članovi njene porodice.

Džean Lesli (49) preselila se u Denver u novembru prošle godine iz San Antonija kako bi bila bliže svojoj deci, no u Denveru je na kraju dočekala svoju smrt.

Policija je uhapsila Terija Danforda (40) nakon anonimne dojave i to pod optužbom za ubistvo s predumišljajem.

Ono što je posebno tragično u celoj priči, jeste činjenica da je Džean izgubila život zbog svoje dobrote, a ta činjenica nije bila poznata ni njenim prvim komšijama.

- Uvek je bila ljubazna prema svima, ali nisam znao da je Danfordu i ostalim beskućnicima ponudila smeštaj u sopstvenoj kući kako bi im pomogla dok se ne snađu. Bila je zaista posebna osoba i prava dama - rekao je Antonio Grant, komšija Džean Lesli.

Telo nesrećne Džean pronađeno je tek šest dana nakon stravičnog zločina, i to nakon što je policiju pozvao njen bivši suprug, kome je bilo sumnjivo što Džean nije došla po njihovu decu na utakmicu, iako su se tako dogovorili.

Nakon što su policajci ušli u stan ugledali su krvavi prizor, dok su na mestu zločina pronašli novčanik Terija Danforda, u kojem su bili njegova lična karta, vozačka dozvola i ostali dokumenti.

Takođe, Danforda je snimila sigurnosna kamera kako sa svojim prijateljem kupuje alkohol u obližnjoj prodavnici pre nego što se uputio u njen stan.

Stanari zgrade u kojoj je Lesli živela su u šoku.

- Živim nekoliko vrata od nje. Ja i cimerka bile smo toliko sigurne u ovoj zgradi da nismo ni vrata zaključavale jer smo toliko verovale ljudima koji ovde žive i nikada nije bilo problema - rekla je CBS-u susjeda Emili Kajnfelter.

Ne treba ni napominjati u kakvom je šoku porodica nesrećne Lesli.

- Sve mi se još uvek čini nadrealno. Osećam se izgubljeno. Iza nje je ostalo četvoro dece - rekla je Odra Lesli (20), najstarija ćerka koja živi u južnoj Kaliforniji.

Nesrećna Lesli i sama se borila u životu. Ova učiteljica pokušavala je svojoj deci omogućiti bolji život, pa je paralelno radila još nekoliko poslova.

Verovatno je i zbog toga htela da pomogne beskućnicima, jer je znala koliko je život težak, no na kraju je tu dobrotu platila svojim životom...

Bonus video Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.