NOVE ŽRTVE IGRICE PLAVI KIT: Dve tinejdžerke skočile s prozora, a pre toga ostavile SRCEPARAJUĆE PORUKE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Dve sestre izvršile su samoubistvo, Foto: Facebook printscreen

UŽAS U RUSIJI

NOVE ŽRTVE IGRICE PLAVI KIT: Dve tinejdžerke skočile s prozora, a pre toga ostavile SRCEPARAJUĆE PORUKE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ruska policija istražuje da li je ova tragedija povezana sa igrom.

Objavljeno:

"Plavi kit" igrica koja navodi mlade na samoubistvo, odnela je nove žrtve.

Dve sestre Marija (12) i Anastasija (15), izvršile su samoubistvo skočivši sa zgrade, a ruska policija istražuje da li je ova tragedija povezana sa igrom.

Tela devojčica pronađena su u snegu ispod prozora stana u kome su živele u u gradu Iževsk. Njihovi prijatelji kažu da su u poslednje vreme bile depresivne.

Strahuje se da su one nove žrtve jezive igre "Plavi kit" koja kruži Internetom i zbog koje je u poslednjih nekoliko godina stotine ruske dece oduzelo sebi život.

Svi oni grali su ozloglašenu onlajn-igricu "Plavi kit", koja ih kroz 50 koraka na kraju vodi u smrt

Policija istražuje mobilne telefone i kompjutere sestara, kako bi utvrdila da li su i one žrtve ove igre.

Samo nekoliko sekundi pre smrti, Marija je postavila na društvenim mrežama svoju oproštajnu poruku.

Ona je postavila fotografiju svog momka, gde mu je uz srca i smajlije poručila "Molim te oprosti mi. Volim te puno. Znam da ćeš naći neku bolju od mene".

Anastasija se video porukom oprostila od svih, u kojoj je rekla "Zbogom svima! Volim vas sve! Istina je. Volim vas mnogo, mnogo!".

Pre četiri meseca načelnik Odeljenja za suzbijanje sajber kriminala ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, upozorio je da je tokom prošle godine otkriveno 1.339 onlajn grupa koje pozivaju na samoubistvo, koje su imale više od 12.000 korisnika i preko 200.000 postova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs /Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.