POSLE KRVAVOG PIRA OTIŠAO U MEK DONALDS: Novi ŠOKANTNI detalji o ubici s Floride!
Kruz je na sudu priznao sve, Foto: Youtube printscreen

zločin koji je potresao ameriku

POSLE KRVAVOG PIRA OTIŠAO U MEK DONALDS: Novi ŠOKANTNI detalji o ubici s Floride!

U pucnjavi je poginuo i jedan profesor, koji je primio metak štiteći učenike

Objavljeno:

Tinejdžer Nikolas Kruz (19) priznao je pred sudom ubistvo 17 svojih školskih kolega, u krvavom masakru koji se odigrao u srednjoj školi na Floridi.

O stravičnom zločinu sada se pojavilo još šokantnih detalja.

Kruz je došao u školu, iz koje je bio izbačen, noseći pušku AR-15 i rezervnu municiju u rancu.

Nakon ubistava, pobegao je iz škole, bacivši oružje kako ga ne bi odmah uhvatili. Zatim je otišao u Volmart i Mekdonalds, a policija ga je sat vremena kasnije uhapsila.

Takođe, u medije je procurela inofrmacija da je FBI već imao dojavu o problematičnom ponašanju Kruza. Iz FBI-a su priznali da je to istina.

Naime, Jutjub korisnik Ben Benajt video je komentar na jednom od svojih snimaka, u kojem je Kruz napisao kako želi da jednoga dana izvrši masakr u srednjoj školi. Nakon što je to prijavio, FBI je sa njim razgovarao telefonom 20 minuta, ali to je bilo sve.

U javnosti su se pojavile i informacije o žrtvama. Jedna priča posebno je dirnula čitavu planetu - u pucnjavi je poginuo profesor fizičkog Ejron Fejis, koji je stao ispred učenika i primio metak, tako mu spasivši život.

Masakr je još jednom pokrenuo goruću temu Amerike - kontrolu kupovine oružja. Dok demokrate ponovo ukazuju na ovaj problem, republikanci navode da se ovakav zločin ne sme "politizovati" i ostaju pri svom stavu da se oružje može lako i legalno kupiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / BBC.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.