NOVI DETALJI MASAKRA NA FLORIDI: Ubica namerno krenuo da ubija baš na Dan zaljubljenih, a evo i zašto! (VIDEO)
On je odgovoran za ubistvo 17 dece, Foto: AP

psihopata

NOVI DETALJI MASAKRA NA FLORIDI: Ubica namerno krenuo da ubija baš na Dan zaljubljenih, a evo i zašto! (VIDEO)

Masovni ubica Nikolas Kruz (19), koji je optužen za ubistvo 17 osoba u pucnjavi u srednjoj školi, biće zadržan u pritvoru bez prava na kauciju, odlučio je sudija na Floridi

Objavljeno:

Kruzova advokatica nije podnela žalbu na ovu odluku suda. Vođa ekstremističke rasističke organizacije Republika Florida Džordan Džereb izjavio je da je Kruz bio član njegove grupe i da je učestvovao u njihovim paravojnim vežbama u Talahasiju.

Nikolas Kruz je uhapšen nakon što je u sredu u srednjoj školi u Parklendu na Floridi ubio 17 osoba, a optužen je po 17 tačaka za ubistvo sa predumišljajem.

Džordan Džereb je za objasnio da njegova grupa želi da Florida postane njihova lična država belaca i naglasio da nije lično poznavao Kruza kao i da se on "ponašao po sopstvenom nahođenju po pitanju toga što je uradio i samo on je odgovoran za to".

Džereb je, takođe, rekao da je Kruz imao "problem sa devojkom" i da veruje da vreme napada, koji je izveden na Dan zaljubljenih, nije slučajnost.

On je izbačen iz škole upravo zbog tuče sa novim dečkom svoje bivše devojke, i očigledno je želeo osvetu.

Da podsetimou Kruz je ušao u svoju bivšu školu "Mardžori Stounmen Daglas" u Parklendu sa gas maskom na licu, puškom, nekoliko okvira municije i dimnim bombama. Aktivirao je požarni alarm, a kada su učenici i zaposleni izašli iz učionica na hodnik, a on je zapucao na njih.

Bonus video:

OVO JE PUŠKA IZ KOJE SU UBIJANA DECA NA FLORIDI! AR-15 omiljena među masovnim ubicama

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.