ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Sa neba palo oko 20 kilograma leda, ulični čistač ostao u šoku!
Ceo događaj snimile kamere, Foto: Printscreen

izbegao nesreću

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Sa neba palo oko 20 kilograma leda, ulični čistač ostao u šoku!

Na snimcima se vidi kako sa neba pada ogromni komad leda

Objavljeno:

Uličnog čistača u Londonu samo nekoliko metara delilo je od tragedije kada se na ulicu s neba srušilo 20-ak kilograma leda, pišu britanski mediji, koji spekulišu da je led pao iz aviona.

Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, a na snimcima se može videti kako s neba odjednom pada komad leda, dok čistač Serhij Mješkov u šoku odskače.

- Bilo je to poput početka filma katastrofe kao što je Dan posle sutra - rekao je Amir Kan (39) iz kompanije International Chauffeurs, čije su kamere snimile događaj. Dodao je da je udarac proizveo glasan zvuk, kao da je pao meteorit.

- Ulični čistač bio je tako zbunjen i preplašen. Svi su dotrčali da pogledaju u nebo. Bilo je ludo - dodao je Kan, piše Evening Standard.

- Tuda stalno šetam s decom i zbog toga sam zabrinut za njih - rekao je njegov šef Mos Sejid, dodajući da je čudo da nitko nije pogođen. Kako se incident dogodio u blizini aerodroma Hitrou, pojavile su se spekulacije da je led pao sa aviona. Tog je mišljenja i Vipin Čopra (50), koji je čuo zvuk nalik na "ogromnu eksploziju".

- Aviokompanija je kriva. Aviokompanije moraju nešto preduzeti da se to ne ponovi - rekao je.

Portparol britanske kancelarije za civilno vazduhoplovstvo CAA rekao je da led zaista ponekad pada sa aviona, ali da ovo isto tako može biti posledica meteoroloških fenomena. Dodao je da svake godine prime 30 dojava o padu leda, ali da nisu sigurni u koliko je tih slučajeva zapravo reč o padu sa aviona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.