UHAPŠEN NAJGORI SERIJSKI UBICA NAŠEG VREMENA: Silovao i udavio osam devojčica mlađih od 11 godina!
Stravični zločini serijskog ubice digli su Pakistan na noge, Foto: AP

monstrum iz pakistana

UHAPŠEN NAJGORI SERIJSKI UBICA NAŠEG VREMENA: Silovao i udavio osam devojčica mlađih od 11 godina!

Policija je mogla i ranije da spreči njegove zločine

Objavljeno:

Pakistanka Asia Bibi je svoju ćerku Laibu (8) poslednji put videla kada je devojčica odlazila na veronauku.

Nikada se nije vratila. Kada je Asia čula da su pronašli mrtvo telo, molila se da to nije njena ćerka. Ali bila je. Laiba je pronađena mrtva sa znacima silovanja - i nije bila jedina.

U utorak je pakistanska policija grada Kasur u provinciji Pandžab objavila da su uhapsili jednog od najgorih serijskih ubica svih vremena - muškarca po imenu Imran (24), osumnjičenog za silovanje i ubistvo čak 8 devojčica mlađih od 11 godina.

- Prva faza istrage je završena. Uhapsili smo ovo užasno stvorenje - rekao je na konferenciji za novinare Šezbaz Šarif, šef policije.

Prva žrtva ovog jezivog zločinca pronađena je pre dve godine, a poslednja je bila sedmogodišnja Zainab Anasari, devojčica anđeoskog lica čije telo je pronađeno u gomili smeća samo 100 metara od njene kuće. Slučaj je razbesneo planetu.

Zainab je pronađena 5 dana nakon panične potrage, i utvrđeno je da je bila seksualno zlostavljana i zadavljena. Njeno stravično ubistvo diglo je zemlju na noge. Ljudi su protestvovali i tražili pravdu.

Tada je šef policije Šarif obećao da će uhapsiti ubicu u 24 sata i ponudio je veliku novčanu nagradu za bilo kakvu informaciju. A onda se pojavilo i DNK podudaranje - uzorak uzet sa tela devojčice podudarao se sa onim na telima drugih žrtava, dakle sigurno je da je reč o serijskom ubici. Ono što je šokantno je da je policija već nakon smrti četvrte devojčice imala ovaj trag, koji nisu pratili.

Roditelji ubijene devojčice
Roditelji ubijene devojčicefoto: AP

Otac malene Zainab, Muhamed Amin Ansari, rekao je da je ubistvo njegove ćerke moglo biti sprečeno da je policija pravilno i temeljno istraživala predhodna ubistva. On je naglasio da je nakon nestanka njegove ćerke ceo komšiluk živeo u velikom strahu za svoju decu.

Roditelji još jedne devojčice, šetogodišnje Kainat, kažu da policija nikada nije izdala bilo kakvo upozorenje da serijski ubica vreba. Njihova ćerka napadnuta je kada je išla u prodavnicu. Preživela je užase koji su joj naneti, ali je ostala nema, pretrpela je ozbiljno oštećenje mozga, i roditelji je hrane pomoću cevi. Još uvek je u bolnici.

Nakon svih ovih zločina, u oblasti Pandžab je konačno formirana komisija za zaštitiu dece. Brojke zločina počinjenih protiv najslabijih članova društva prosto su frapirajuće - u prošloj godini zabeleženo je 137 slučaja silovanja devojčica mlađih od 10 godina, i 515 dečaka istog uzrasta.

Zainabini roditelji su izgubili sve, ali se mole za drugu decu.

- Molim se Alahu da će ono što se dogodilo našoj Zainab učiniti da druga deca budu bezbednija - kaže otac devojčice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / CNN.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.