SVE SU NAS LAGALI ZA KIMA! Optužili su ga da je UBIO ujaka, tetku i pevačicu, a svi su snimljeni ŽIVI I ZDRAVI! (FOTO)
Kim Džong un, Foto: AP

lažne vesti

SVE SU NAS LAGALI ZA KIMA! Optužili su ga da je UBIO ujaka, tetku i pevačicu, a svi su snimljeni ŽIVI I ZDRAVI! (FOTO)

Niko više ne zna šta je istina o izolovanoj zemlji

Objavljeno:

Vladavinu severnokorejskog lidera Kim Džong-una okružuje veo misterije, ali zapadni, kao i kineski i japanski mediji često objavljuju pogrešne informacije o njegovom režimu - kao što su bile vesti o egzekuciji ovih ljudi.

Jedna od njih je i severnokorejska pop zvezda Hjon Song Vol koja je snimljena živa i zdrava 2014. godine, iako je navodno godinu dana ranije javno pogubljena streljanjem, zajedno s grupom pevača, muzičara i plesača. Navodilo se i da oni imali snimak orgija. Hjon Song Vol je bila i devojka Kim Džong-una.

Ri Jong Gil, komadant armije Severne Koreje, navodno je pogubljen 2016. godine zbog „zloupotrebe vlasti i korupcije“, ali jedini problem je u tome što se nekoliko meseci kasnije Gil izgleda „vratio iz mrtvih“. On se, naime, u maju prošle godine pojavio među vodećim funkcionerima na Kongresu Radničke partije.

Kim je navodno naredio i pogubljenje svog ujaka Džang Song Taeka 2014. godine i to tako što je na njega navodno pustio čopor 120 izgladnelih pasa. Ispostavilo se da vest potiče sa satiričnog kineskog sajta…

Trovanjem je navodno stadala i njegova tetka Kim Kjong Hui, ali se ona prošle godine pojavila u javnosti živa i zdrava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sputnjik )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.