OSTAVILI SU JE SAMU U HOTELSKOJ SOBI DOK SU BILI NA VEČERI: Kada su se vratili rano ujutru zatekli su horor!
NESTALA DEVOJČICA, Foto: AP

užasno!

OSTAVILI SU JE SAMU U HOTELSKOJ SOBI DOK SU BILI NA VEČERI: Kada su se vratili rano ujutru zatekli su horor!

Ovu tužnu, srceparujuću priču nazivaju i “najteži prijavljeni slučaj nestale osobe u modernoj istoriji”

Objavljeno: 22:44h

Trogodišnja Madelin Mekejn bila je na odmoru u Portugalu sa svojim roditeljima, a onda je samo nestala… Madelinin nestanak objavljen je u mnogim internacionalnim novinama, tabloidima i televizijskim stanicama.

Vlada Velike Britanije je junu 2015. godine prijavila da je potraga za njom koštala preko 10 miliona funti. Madelin je spavala mirno u svojoj Mark i Spenser pidžami, sličnoj kao na fotografiji. Takođe je imala i svoje mekano ćebence. Porodica je odsela u jednom hotelu, u dvosobnom apartmanu u prizemlju.

Troje dece je ostalo da spava u spavaćoj sobi koja je bila do izlaznih vrata, dok su njihovi roditelji otišli na večeru u obližnji restoran sa svojim prijateljima.

Selo Praja da Luz ima samo 1.000 stanovnika. Naravno, neko bi primetio devojčicu.

NESTALA DEVOJČICA
NESTALA DEVOJČICAfoto: AP

Njena majka veruje da je ona i dalje negde u Portugalu. “Uvek sam govorila da je Praja da Luz mesto gde se osećam najbliže njoj” – rekla je Kejt. “Tu je viđena poslednji put i ne verujem da ju je neko odveo hiljadama kilometara daleko.” Pravog objašnjenja za Madelinin nestanak nema. Pretpostavljalo se da ju je neko oteo, da su je kidnapovali trgovci decom, i da ju je oteo provalnik amater, ali ništa od ovoga nije dokazano.

NESTALA DEVOJČICA - kako bi izgledala sa više godina
NESTALA DEVOJČICA - kako bi izgledala sa više godinafoto: AP

Roditelji nikada neće odustati od potrage za svojom devojčicom. Kejt i Geri Meken drže Madelininu fotografiju kada je imala 9 godina. Oni se plaše da ljudi neće moći da je prepoznaju sada i ako je vide. Mekenovi će tražiti svoju ćerku dok ne pronađu Postoji oficijalna Fejsbuk stranica posvećena njenom pronalasku. Mekenovi su se izjasnili da i dalje veruju da je Madelin živa, negde… 12. maja 2018. godine bio bi Madelinin 15. rođendan.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Fokuzz.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.