Golim rukama je pokušao da uhvati ženu koja je padala sa 11. sprata (VIDEO)

VELIKO SRCE PROLAZNIKA

Golim rukama je pokušao da uhvati ženu koja je padala sa 11. sprata (VIDEO)

Pokušavao je da je spasi ne razmišljajući o tome šta bi moglo da se dogodi njemu, gledao je gore prema njoj i menjao položaj na levu i desnu stranu
Objavljeno: 13:58h

Kamere za nadzor su snimile trenutak u kojem mladić iz Kine golim rukama hvata ženu koja je padala s 11. sprata zgrade. U kineskoj provinciji Hubei, Feng Ning je trčao ispred zgrade i stalno je menjao položaj gledajući prema gore, a nekoliko trenutaka kasnije je u njegovo naručje pala žena. Zbog jačine udara Feng se srušio na zemlju. Pravi heroji 2015. godine! Ovi muškarci su ganuli svet i učinili ga boljim mestom! (FOTO) Feng je objasnio da je izlazio iz restorana kada je čuo da neko plače i traži pomoć iz obližnje stambene zgrade. Potom je ugledao ženu koja je visila sa prozora na 11. spratu. -Potrčao sam prema zgradi, ali pala je pre nego sam došao do ulaza pa sam se pripremio da je uhvatim. Ne znam što se onda dogodilo- ispričao je iz bolničkog kreveta. Teška nesreća: Deda zaštitio unuka od sigurne smrti, on poginuo - mališan povređen!

Print Screen You Tube
Jedan od posmatrača je ispričao da se čula glasna buka, kao da je zemljotres, a onda je čuo mladog čoveka kako vrišti od bolova. Kaže da je mladić plakao i da se znojio. Prebačen je u bolnicu, a žena nažalost nije preživela nesreću. Feng kaže da je samo pomislio kako treba da pokuša da spase ženu bez razmišljanja o tome da li će i on sam biti povređen. -Nije mi žao. Šteta je samo što nisam uspeo da je spasim, kaže on. Snimak pokušaja da uhvati ženu:

fokus.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.