Tužan kraj najdebljeg čoveka na svetu: Preminuo 2 meseca posle operacije želuca!

Treći srčani udar je bio fatalan

Tužan kraj najdebljeg čoveka na svetu: Preminuo 2 meseca posle operacije želuca!

U najdebljoj fazi je imao 450 kilograma, za operaciju je smršao na 320, a lekar je očekivao da će na kraju doći do neverovatnih 85 kilograma
Objavljeno:

Meksikanac za kojeg se smatralo da je najdeblji čovek na svetu preminuo je u petak. Andres Moreno Sepulveda je imao 38 godina i preminuo je od srčanog udara, 2 meseca nakon operacije pomoću koje je trebalo da skine suvišne kilograme. Andres Moreno Sepulveda koji je u najdebljoj fazi imao 450 kilograma umro je na putu za bolnicu. Ovaj debeljko je smršao 200 kila! Ovo je sve što je ostalo od njega! (FOTO) (VIDEO)

Print Screen Facebook
- Bio je dobro iako je već ranije imao 2 srčana udara. Nije mogao da dođe do daha, i umro je u bolničkom vozilu - rekla je Karmen Palacios koja mu je pomagala tokom procesa rehabilitacije poslednjih godinu dana. Spasite se od srčanog udara: Radite ovo ustima bez prestanka! (VIDEO) Andres Moreno Sepulveda je smršao na 320 kilograma pre nego što se podvrgnuo operaciji smanjivanja želuca. Nakon tog zahvata njegov lekar se nadao da će na kraju doći do 85 kila. (Espreso.co.rs / Izvor: jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.