TRAMP IZLUĐUJE JAVNOST: Neće u London jer mu se ne dopada zgrada ambasade, afričke zemlje nazvao VUKO*EBINAMA!
Svaki dan novi skandal!, Foto: AP

NOVI ISPADI AMERIČKOG PREDSEDNIKA

TRAMP IZLUĐUJE JAVNOST: Neće u London jer mu se ne dopada zgrada ambasade, afričke zemlje nazvao VUKO*EBINAMA!

Tramo je rekao da SAD ne treba da primaju toliko migranata iz "vukoje*ina" i da im treba više doseljenika iz "zemalja poput Norveške".

Objavljeno:

Donald Tramp otkazao je posetu Londonu tokom koje je trebalo da otvori novu američku ambasadu u Velikoj Britaniji zbog toga što mi se nova zgrada ni njena lokacija uopšte nije dopala.

Ambasada je loša odluka njegovog prethodnika Baraka Obame, kako kaže Tramp.

- Putovanje u London otkazujem zbog toga što nisam veliki fan administracije Obama koja je prodala najlepšu ambasadu na najboljoj lokaciji u Londonu za 'kikiriki' i to da bi izgradila na udaljenijoj lokaciji novu, za 1,2 milijarde dolara - napisao je Tramp na Tviteru. Tramp je kratko naveo:

- Loš posao. Hteli su da presečem vrpcu. NE!

Trampova poseta bila je planirana za februar. Odluku o preseljenju ambasade zapravo je doneo Džordž Buš, a ne Obama. Ambasada je morala biti preseljena zato što je zgrada već bila stara i zato nije mogla da ispuni sve bezbednosne mere.

Britanska štampa navodi da se očekivalo da bi američkog predsednika u Londonu dočekale demonstracije protivnika njegove politike.

Američki predsednik našao se u centru još jednog skandala kada je procurela informacija da je na sastanku o pitanjima emigracije rekao da SAD ne treba da prima toliko migranata iz "vukoje*ina" i da im treba više doseljenika iz "zemalja poput Norveške". Ovo je izazvalo bes javnosti. Bela kuća nije demantovala ovu njegovu izjavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / CNN.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.