Ceo svet traži MONSTRUMA koji je SILOVAO I UBIO ovu devojčicu (7) PA JE BACIO U ĐUBRE!
Ubijena devojčica od strane monstruma, Foto: printscreen/twitter

Strašno

Ceo svet traži MONSTRUMA koji je SILOVAO I UBIO ovu devojčicu (7) PA JE BACIO U ĐUBRE!

Ubistvo je sokiralo Pakistan, zajednno sa lokalnim poznatim zvezdama ukljucujuci i nekadasnju zvezdu kriketa Imrama Khana, koji se ukljucio u pozivimma za policiju kako bi sto brze uhapsili osumnjicenog.

Objavljeno:

Silovanje i ubistvo sedmogodisnje devojcice sokiralo je Pakistan, nakon sto je njeno telo pronadjeno u smecu.

Pakistanska policija juri coveka koji je silovao i ubio sedmogodisnju devojcicu, a zatim baci njeno telo u smece.

Ona je poslednji put vidjena kako napusta skolu i CCTV slike pokazuju kako osumnjiceni odvodi Zainab, pre negp sto ju je zadavio.

Ubistvo je sokiralo Pakistan, zajednno sa lokalnim poznatim zvezdama ukljucujuci i nekadasnju zvezdu kriketa Imrama Khana, koji se ukljucio u pozivimma za policiju kako bi sto brze uhapsili osumnjicenog.

Slika monstruma sa ubijenom devojčicom snimak sa sigurnosne kamere
Slika monstruma sa ubijenom devojčicom snimak sa sigurnosne kamerefoto: printscreen/twitter

Kako lokalni mediji izvestavaju, devojcica je kidnapovana ( oteta) dok su njeni roditelji bili u Meki na religijskom hodocascu, a njeno telo je pronadjeno od strane slucajnih prolaznika u gradu Road Kot u Pubjab provinciji.

Kako su se vesti o njenom ubistvu pojavile, ljute mase su se pojavile na ulicama sirom zemlje, zahtevajuci da krivac bude javno obesen.

Kasnije su njena porodica i lokalne trgovine, organizovali protest, zbog, kako oni kazu , nedovoljnog angazovanja vlasti da nadju krivca, ii u znak podrske su vlasnici zatvarali svoje radnje.

Njihova mrznja je direktno upucena na Punjabskog premijera Shehbaza sharita i Punjabskog glavnog inspektora, za koje tvrde da su neuspesni u resavanju mnogih slucajeva siloovanja i ubijanja dece u Kusur distriktu.

Veliki broj zena se prilkjucilo u slicnim protestima u Punjabu i sirom Pakistana, objavljeno je.

Pakistanci su pokazali svoj sok putem socijalnih medija koristeci oznaku ( hastag) ''pravda za Zainab''.

Medju onima koji su bili glasni povodom svoje ljutnje, nasao se i politicar i kriketska zvezda Imran Khan koji je tvitovao :,, Osudjujuce i zversko silovanje i ubistvo male Zainab pokazuju u kakvom su polozaju deca u nasem drustvu. Ovo nije prvi put da se desilo tako nesto. Moramo brzo da reagujemo, kaznimo krivce i osiguramo (pruzimo) vecu sigurnost nasoj deci.''

Intisham Ul Hag je sumirao misljenja mnogih ljudi povodom nedostatka pomaka u istrazi za ubicom.

''Fotografija Zainbinog silovatelja i ubice se jasno vidi. Zasto je on i dalje na slobodi? Da li mogu nasi organi vlasti da ga uhapse?'' tvitovao je on.

,, Da lli mozemo molim vas, da uhvatimo (uhapsimp) ovu zivotnju i javno ga kaznimo? Da li mozemo da uradimo nesto da zastitimo nasu decu?''

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Aleksandar Šapić

(Espreso/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.