TATIN SIN OTKRIO PRLJAVE TAJNE: Izrael trese SKANDAL nakon što je procureo snimak Netanjahovog sina iz STRIPTIZ KLUBA!
Netanjahu sa sinom, Foto: AP

kraj netanjahua?

TATIN SIN OTKRIO PRLJAVE TAJNE: Izrael trese SKANDAL nakon što je procureo snimak Netanjahovog sina iz STRIPTIZ KLUBA!

Jair, sin Bendžamina Netanjahua bio se sa sinom gasnog tajkuna i izbrbljao više nego što je smeo

Objavljeno:

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu zajedno sa svojim sinom našao se u centru skandala kada je na izraelskoj televiziji objavljensnimak razgovora njegovog sina Jaira iz jednog striptiz kluba.

Snimak je načinjen 2015. godine, a na njemu njegov sin Jair (26) traži novac od Orija Maimona, sina izraelskog gasnog tajkuna Kobija Maimona.

- Moj otac vam je sredio odličan posao. Moraš da budeš dobar prema meni - rekao je Jair Oriju na snimku, i tražio mu malo više od 100 dolara.

-Žao ti je da daš toliko, a moj otac je tvom sredio zaradu od 20 milijardi dolara - čulo se kako Jair govori kroz smeh.

Na snimku se čuje i treći muškarac, Roman Abramov, kako upozorava mladiće da njihov razgovor ne sme procureti u javnost, i da će ako se to desi nastati "pakao".

Dogovor o poslu o kojem oni pričaju zapravo je predlog izraelskog ministra finansija da se budući prihod od gasa deli između države i privatnih komapnija. Izraelski zvaničnici tvrdili su da će na taj način privući više investitora, međutim kritičari ovog dogovora tvrdili su da je posredi velika korupcija.

Izrael je pronašao novi izvor gasa na Mediteranu nedavno, a povodom načina eksploatisanja tog resrusa Netanjahu se suočava sa optužbama za podmićivanje i prevaru.

Netanjahu je žestoko osudio Drugi kanal izraelske televizije koji je objavio snimak, i naglasio da se njegov sin samo šalio. Takođe je rekao da ne poznaje Kobija Maimona, i da ga je upoznao samo jednom pre 10 godina.

Njegov sin je takođe objavio javno izvinjenje, i naglasio je da je to veče bio pijan, i da sve što je govorio nije u skladu sa vrednostima koje poštuje.

Međutim, izraelski mediji takođe pišu kako bi Netanjahov sin trebalo da bude tužen, jer je u pomenuti striptiz klub došao u pratnji telohranitelja i vozača koji se plaćaju iz državnog budžeta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / CNN.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.