Najgori otac na svetu: Izraelac hteo da proda ćerku da bi izmirio kockarske dugove!

a gde je tu majka?

Najgori otac na svetu: Izraelac hteo da proda ćerku da bi izmirio kockarske dugove!

Njegova 27-godišnja supruga, čiji je identitet takođe nepoznat, nalazi se u kućnom pritvoru i još nije jasno kakva je njena uloga u ovom slučaju
Objavljeno:

Jedan Izraelac uhapšen je jer je pokušao da proda svoju tromesečnu ćerku za 18.000 funti kako bi isplatio kockarske dugove, prenosi britanski list Independent. Muškarac u ranim tridesetim godinama, čiji identitet nije objavljen, izjavio je na saslušanju u policiji da nikada nije imao nameru da izvrši prodaju bebe do kraja, već da je ponuda bila varka za podizanje gotovine.

Njegova 27-godišnja supruga, čiji je identitet takođe nepoznat, nalazi se u kućnom pritvoru i još nije jasno kakva je njena uloga u ovom slučaju. Policijski zvaničnici iz Jerusalima uhapsili su osumnjičenog nakon što se policijski agent u civilu predstavio kao potencijalni kupac deteta i nekoliko puta sastao sa nesavesnim ocem.
Čovek je uhapšen nakon što je predao devojčicu u ruke prerušenog policijskog agenta koji je kasnije potvrdio da ga je nesavesni otac ohrabrivao na kupovinu navodeći da je još jedna porodica zainteresovana da kupi tromesečnu bebu. (Espreso.co.rs / Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.