OPRA SE KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA SAD?! Evo šta je imala da poruči Trampu!
OPRA SE KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA AMERIKE, Foto: AP

OPA!

OPRA SE KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA SAD?! Evo šta je imala da poruči Trampu!

Oprini prijatelji već mesecima nagovaraju slavnu voditeljku da se kandiduje!

Objavljeno:

Opra Vinfri ozbiljno razmišlja o kandidaturi na narednim predsednički izborima u SAD 2020. godine.

Kako prenosi CNN, Oprini prijatelji već mesecima nagovaraju slavnu voditeljku da se kandiduje. Prema istim izvorima, voditeljka još nije donela konačnu odluku, dok iz njenog tima za sada ne žele da komentarišu ove tvrdnje.

Nagađanja o njenoj kandidaturi već dugo kruže medijima, a priča je ponovo postala aktuelna nakon što sinoćnjeg govora koji je Vinfrijeva održala na dodeli nagrada "Zlatni globus" u kojem je govorila i o seksualnom nasilju nad ženama.

- Želim da sve devojke koje gledaju znaju da dolazi novi dan. A kada novi dan konačno bude svanuo, biće to zbog sjajnih žena, mnoge su večeras ispred nas, i zbog nekoliko fantastičnih muškaraca, koji se bore jako kako bi postali lideri koji će će se postarati da niko više nikada ne kaže: "I ja, takođe". Nije ovo samo priča o šou-biznisu. Ovo se prostire na sve kulture, geografske prostore, rase, religije, politiku i rad. Želim da se zahvalim svim ženama koje su se godinama borile sa nasiljem jer su, poput moje majke, morale da hrane svoju decu i da se bore za svoje snove - rekla je Opra.

Opra Vinfri je borac za prava i veću zaštitu žena, a njen govor je ispraćen ovacijama.

Ubrzo je na društvenim mrežama oživeo hashtag #Oprah2020, kako bi voditeljka ušla u Belu kuću. Kad su je pitali da li bi razmotrila tako nešto, Opra se našalila i rekla: "Okej".

Podsetite se njenog govora:

Pogledajte bonus video:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.